Ti hisztek a szellemekben?
Ha igen, ha nem, akkor miért illetve van olyan aki esetleg tapasztalt bármi paranormális dolgot? Még egy dolog, mi a véleményetek Bujka Antal szellemidézőről?
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=TUzS-aCHGe0
Hiszek a szellemekben, a túlvilágban, de nem volt paranormális élményem eddig!
Bujka Antalról meg annyit, hogy olvastam a weboldalát, nos, ha lenne akinek el lehetne adni azt, hogy valaki a szelet meghámozza, akkor biztos találkozhatnánk a "bizniszben" hozzá hasonlóakkal!
Én hiszek! Bár tudtommal nem volt még ilyen élményem vagy nem emlékszem rá, de szerintem vannak szellemek. Persze ez vitatott kérdés. Valaki meg van győződve a létezésükről, valaki viszont a nemlétezésükben biztos 100%-ig. Am mindkét oldalnak vannak elég ütős érvei, szal meg lehet érteni a hívőket is és a nem hívőket is egyaránt...
Én személy szerint bízom abban, hogyha véget ér ez a biológiai élet, valamilyen formában továbbélünk és van folytatás...
#3-as én is, túl rövidke ez az élet, hogy csak ennyi legyen!
Amúgy ha van halál utáni élet, akkor azért jó hinni benne, mert utána tudod, hogy végig igazad volt :)
Ha pedig nincs, akkor meg azért jó hinni benne, mert amíg élsz abban a hitben vagy, hogy lesz folytatás, miután meghaltál meg utána mindegy, hogy tévedtél... neked legalábbis :)
Attól függ.
A "megszokott értelembe" egyáltalán nem ,csak nép butítás.
Mint mond a magyar netes szellem?
????
.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!