Ti hisztek a szellemekben?
Nem tudom,higyjek-e bennük,mert velem és a körülöttem lévőkkel történt pár szellemekhez fűzhető dolog,de viszont sokan hülyének néznek amiatt hogy hiszek bennük,főleg ha elmesélem a történteket.
Ti hisztek bennük?Történt már veletek hasonló?
Azon túl, hogy két-három naponta ismétlődő kérdés, van még baj vele más is.
Ha őszintén megírja valaki, hogy igen, akkor lepontozzák, leszólják a válaszolók.
Ha őszintén megírja valaki, hogy nem, akkor lepontozzák, leszólják a válaszolók.
Én a magam részéről nem hiszek semmi ilyenben.
Nem hiszek, szerintem aki hisz benne az csak belemagyarázza dolgokba, mert paranoiás vagy nem rendelkezik elég ismeretekkel ahhoz, hogy máshogy tudja értelmezni a tapasztaltakat. Hugom hisz a szellemekben, volt ilyen látóknál is. Egy szobában nőttünk fel, állítása szerint a szobánkban őt éveken keresztül látogatta valaki.
Szerintem meg nem léteznek és sosem tapasztaltam semmit, pedig éjjelibagoly-féle vagyok, nem ritka, hogy 4-5-ig fent vagyok, ő meg mikor felriadt nyugtathattam, hogy megint rosszat álmodott és csak én matatok a szobában. Gondolom ha nincs senki ott és sötét is van, ilyeneken beparázik és kitalál magának valamit, elvégre az ismeretlentől könyebb a leginkább félni... (Kismilló példa van erre a vallásoktól kezdve a víziszörnyeken át, igen a szellemekig....)
pff első...megy a lefelepont....
egyébként pedig én sem hiszek és neked se kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!