1/13 anonim válasza:
Mert Lucifer egy kis rosszcsont azert
2/13 A kérdező kommentje:
Az biztos ha már számüzte egy jóságos és könyörületes isten xd
De komolyan érdekelne
2016. szept. 1. 22:01
3/13 anonim válasza:
Mi ez a lucifer mániád? Biztos hagyott a rossz csábításának és azért...
4/13 anonim válasza:
Megrontotta Évát az almafa alatt egy kígyóval!
6/13 anonim válasza:
- Ellenforradalmi izgatás
- Tiltott termékekkel való kereskedelem
- Amerikai ügynökökkel tartott kapcsolat
- Elaludt Kim Jah Ve értekezletén
- Közveszélyes munkakerülés
7/13 anonim válasza:
Féltékeny volt az emberre, mert úgy gondolta, hogy Isten jobban szeret minket, mint őt, és több "ajándékot" adott nekünk, mint az angyaloknak.
8/13 anonim válasza:
Plusz be akarta bizonyítani az öregnek, hogy az ember nem érdemli meg az ő kegyességét, ezért kísérletezett azzal, hogy átcsábítja őket a sötét oldalra:D
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
De nekem zagyvaság az egész biblia.
Na most ha így is történt ok, de egy könyörületes és jóságos isten csak ezért letaszítja pokolba hol ott csak a szeretetére vágyot, nekem kamu ez az egész biblia, isten, lucifer meg a többiek annyi de annyi ellentmondás van benne hogy az nem igaz.
2016. szept. 2. 12:44
10/13 anonim válasza:
Fény nélkül nincs sötét.
És fordítva.
Szerintem, ez elég válasznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!