Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a címről szerintetek nagyon gagyi? Démonok és Vámpírok Harca: A Sátán Egyetlen Leánya.

Figyelt kérdés
Szeretnék valami jó címet. Sajnos csak ez foglalja össze a mondanivalómat, de szerintem túl hosszú és nem az a hűha de jó kis könyv cím. Nehéz megfelelőt találni, ami magába foglalna mindent és felkeltené a fiatalok érdeklődését a könyvem iránt...
2016. aug. 25. 03:35
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Mellesleg az állítólagos kis keresztény papok anno csaltak,hazudtak,paráználkodtak. Valamint búcsúcédulákat árusítottak bűnbocsánatért persze ez mind csak a pénz miatt volt átverték a tudatlan embereket akik azt hitték ezáltal a mennybe jutnak. Ez szerinted tisztességes dolog volt? Ezt a példát kell követnünk? A mai papokat se kell félteni jópárat ismerek a missziós tábor és harmadik keresztény iskolámban töltött éveim során. A legtöbben a hivatásuknak nem tesznek eleget csak a pénz számít együttérzés meg sehol ráadásul nem csak papok,parókus is. A templon pénzén házat épített magának vagy a gyerekei iskoláztatását fizette ki ez szerinted tisztességes? Ismerek olyat aki alkoholista ezt a példát kéne követni? Ők is emberek nem kell őket félteni de ne csak a rosszat soroljam vannak olyan papok is akik tisztességesen végzik a kötelezettségeiket szívvel lélekkel azok előtt megemelem a kalapom.
2016. aug. 25. 23:39
 22/27 A kérdező kommentje:
Nem értem miért hiszi azt mindenki ha a Sátánról van szó hogy atya ég ő a rossz ez nem így van. A keresztények állították be őt mindenféle rossznak kellett egy példát felhozniuk amit szerintük nem lehet követni mert amit ők csinálnak az a jó és a tökéletes de ez tévedés. Valamint a mai. divat majom fiatalok akik azt hiszik a Sátán Nagyúrat követni annyiból áll hogy elmennek titkos gyűlésekre szertartások által véres áldozatokat mutatnak be és orgiáznak mert hűha ez olyan menő de ez nem így van. Nincs szüksége sem áldozatokra sem szertartásokra ugyanúgy ahogy a kereszteny istennek is neki is csak imára van szüksége ez erősíti őt igazán. Tiltja az öngyilkosságot és az önkárosítást de ő nem ítél el senkit ellentétben a messiással csak azért mert leszbi vagy meleg más mint a többi el kell ítélni ez milyen dolog már. A Sátán Nagyúr segít spirituálisan fejlődni és tudást ad. Én sem vagyom tökéletes követek el hibákat de istenem ki nem? Anno cigiztem vagdostam magam pottyantottam a világra nem érdekelt semmi. Majd megismertem a Sátán Nagyúrat és Lilitht letettem a cigit. Nem vagdosom magam keményen tanulok segítek másoknak ha tudok. De valóban ő tényleg rossz és gonosz. Érdekes nekem nem kellett eladnom a lelkem mégis új életszemléletre váltottam nekik hála. Nem csak nézni kéne hanem látni is. Az élet nem biblia létezik más is rajta kívül ideje belátni.
2016. aug. 25. 23:50
 23/27 A kérdező kommentje:
18/22 köszönöm a válaszodat:)
2016. aug. 26. 00:18
 24/27 anonim ***** válasza:

Ezüst szárny: Az új pokol.

Arany láng: Keserű csók.

Új hold: Könnycseppek.

Rubin vér: Közelegő vég.

2016. aug. 26. 09:48
 25/27 A kérdező kommentje:
Váo elég találóak és nagyon jól hangzanak köszönöm szépen a válaszodat Lucifer-666.
2016. aug. 26. 10:40
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem logikus, mert eb nem eszi meg a kölykét.
2016. aug. 28. 22:03
 27/27 A kérdező kommentje:
.....
2016. aug. 29. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!