Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a címről szerintetek nagyon gagyi? Démonok és Vámpírok Harca: A Sátán Egyetlen Leánya.

Figyelt kérdés
Szeretnék valami jó címet. Sajnos csak ez foglalja össze a mondanivalómat, de szerintem túl hosszú és nem az a hűha de jó kis könyv cím. Nehéz megfelelőt találni, ami magába foglalna mindent és felkeltené a fiatalok érdeklődését a könyvem iránt...
2016. aug. 25. 03:35
1 2 3
 11/27 Amarok Tonrar ***** válasza:

"A valóságban is van három fia és egy lánya akivel tényleg terhes a felesége..."

Hogy mondod?

2016. aug. 25. 15:39
 12/27 anonim ***** válasza:

Legyen inkább

Szexi démonok a meleg vámpírok ellen: A Sátán gyíkember leánya és egyéb kitalált rémtörténetek

2016. aug. 25. 19:01
 13/27 anonim ***** válasza:
Drakula gróf nem a Sátántól kapta a természetfeletti képességeit? Miért nem veszi egyszerűen el amit adott? Csak Drakula a gonosz, a többiek meg szép, jó, meleg fiúkák?
2016. aug. 25. 19:57
 14/27 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség szóba se elegyedne egyetlen egy vámpírral sem ha nem lenne rá valamilyen oka. Másrészről keresd fel személyesen te is és kérdezd csak ki bátran :)
2016. aug. 25. 20:56
 15/27 A kérdező kommentje:
Miért lenne gyíkember a lánya? Még meg sem született csak várandós vele Lilith. Nem egy gyíkot ejtet teherbe. Másrészről teljes démon szóval az ember kifejezés sem passzol :)
2016. aug. 25. 20:59
 16/27 A kérdező kommentje:
A meleg vámpírra vissza térve látszik leragadtál a homokos,alkonyatos,Edwardos filmeknél.
2016. aug. 25. 21:03
 17/27 anonim ***** válasza:
Keresem, keresem, de az Istenért nem találom. Pedig sok mindent kérdeznék tőle. Mi az az alkonyatos Edwardos valami? Én ehhez már öreg vagyok. A vámpírok nem emberi vérrel táplálkoznak? Mármint Isten legtökéletesebb teremtménye vérével? Ha van Sátán, akkor Isten is, márpedig ők Isten teremtményei nem lehetnek. Akkor meg kik a vámpírok? Túl sok filmet nézel. Ezt a sok időt, és energiát inkább fordítsd a tanulmányaidra. Hosszútávon jobban jársz.
2016. aug. 25. 21:30
 18/27 anonim ***** válasza:

Én egyszerűen ezt a cimet adnám.

"NOMED"

Akinek van szeme az látja,hogy tulajdonképpen mit rejt a szó és talán ha a cím rejtéjes akkor jobban felkelti az érdeklődést a tartalom iránt is.

Vagy ha hosszabbat szeretnél akkor talán ez;

"NOMED BOSSZÚJA"

A lehetőségek végtelenek. :)

2016. aug. 25. 21:39
 19/27 A kérdező kommentje:
Nincs időm filmet nézni nem is nagyon szoktam. Az öreg emberek szeretnek templomba járni és az istenüket védelmezni:)
2016. aug. 25. 22:43
 20/27 A kérdező kommentje:
Mellesleg istent is ki kellett valakinek pottyantania. Nem értem miért van az hogy azt hiszed mindenkit teremtenek a Sátán Nagyúrnak is vannak szülei bármilyen hihetetlenül is hangzik ahogyan neked is. Nem értem miért hiszed azt hogy mi emberek vagyunk a legtökéletesebb teremtményei fel kell világosítsalak ez nem így van. Az állatok nem csinálják azt amit mi emberek azt hiszik a tudás hatalom és bármit megtehetnek lophatnak, csalhatnak, hazudhatnak mindenkinek van hibája. Keresztény iskolába járok hittan órákra a bibliai történetek nagy része kitalálció és jelképes mi van ha ez az állítólagos isten is az? Nem értem miért ne létezhetne. más is rajta kívül ami más és ismeretlen egyből mesének kell felfogni mert az agy nem talál rá ésszerű magyarázatot így ez a legkönnyebb kiút. Több kézen fogható bizonyíték van a Sátán Nagyúr létezésére mint az állítólagos istenére ha egyszer találkozol vele a mennyben üdvözlöm és belátom tévedek de addig nem. Nem egy pappal tárgyaltam ki ezt az esetet a létezését illetően a végére a legtöbben a hitükön kívül és a reményen hogy mégis létezik ahogy a mennyország is semmi nem maradt. Csak a hit mindenki hisz valamiben az álmaiban valamilyen istenben akármiben és mindannyiuknak vannak érzései ebben a két dologban egyek vagyunk. De az élet szemléletünk gondolkodásunk eltér nem szabad ezért leszólni vagy kétségbe vonni a létezését.
2016. aug. 25. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!