Szellem volt a házunkban?
Mikor ideköltöztünk az előző tulajdonos meghalt anyuék hálószbájában. És mióta beköltöztünk anyu furcsa dolgokat látott, halott, és remálmai voltak. Este 23 óra körül a tesómmal PS-eztünk a szobánkban, anyu átjött és megkérdezte tőlünk, hogy mi mondjuk ezt, hogy "Anyu, engedj be, a padláson vagyok!" meg hasonlók. Az aki meghalt ezzel ijesztegette a szüleit későn este, vagy éjjel. És olyat is álmodott anyu, hogy valaki felgyújtotta házat és hasonlók (ez persze nem történt meg). És egyszer látta is azt a szellemet. Éjjel, az ablak mellett állt (régen azon az ablakon mászott be a házba). Én most úgy bevagyok szarva, nemsokára költözünk, de nem ez miatt. Anyu ezt tegnap előtt mondta el. Kopogó szellem lehetett?
14/L
Hello!
Szerintem a haz elozo tulajdonosanak a szellemenek nem tetszett hogy ujak koltoztek oda es gondolom anyud szobaja volt az o szobaja ezert erzekelte o leginkabb a szellemet. Kesobb mar azert nem ijeztgetett titeket mert latta hogy semmire sem megy vele + megszokott sot lehet meg is kedvelt titeket.
Ugy hogy koltozeskor keszuljetek fel arra hogy lehet hogy utanatok vagy veletek megy a szoban forgo szellem es azt sem tartom kizartnak hogy amint bekoltoztok az uj hazba fogja is jelezni hogy ott van. (ha utanatok vagy veletek megy)
remelem tudott segiteni
az Inkvizítor
A szellemek ellen legjobb egy j nagy falinaptár. Amint meglátják, hogy 2016-ot írunk, sikítva menekülnek vissza a középkorba, amikor még hittek bennük az emberek.
Sajnálatos, hogy még ma is vannak ilyen egyének. Főleg vidéken és főleg nőneműek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!