Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem volt a házunkban?

Szellem volt a házunkban?

Figyelt kérdés

Mikor ideköltöztünk az előző tulajdonos meghalt anyuék hálószbájában. És mióta beköltöztünk anyu furcsa dolgokat látott, halott, és remálmai voltak. Este 23 óra körül a tesómmal PS-eztünk a szobánkban, anyu átjött és megkérdezte tőlünk, hogy mi mondjuk ezt, hogy "Anyu, engedj be, a padláson vagyok!" meg hasonlók. Az aki meghalt ezzel ijesztegette a szüleit későn este, vagy éjjel. És olyat is álmodott anyu, hogy valaki felgyújtotta házat és hasonlók (ez persze nem történt meg). És egyszer látta is azt a szellemet. Éjjel, az ablak mellett állt (régen azon az ablakon mászott be a házba). Én most úgy bevagyok szarva, nemsokára költözünk, de nem ez miatt. Anyu ezt tegnap előtt mondta el. Kopogó szellem lehetett?

14/L

2016. aug. 23. 11:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Láttam szellemet, nincs se lepedő, se más, homályos árnyék csupán.
2016. aug. 24. 10:39
 12/17 saridon válasza:
25%
Az az szellem kép, nem szellem xD Ha fogékony vagy rá, netán a 3.szemed is nyitva van(ide jönnek majd a troll válaszok,hogy genetikai hulladék stb..) akkor ha megmutatja magát láthatod teljes valójában :'( Én bánom,hogy megnyitottam 1 hónap alatt sikerült, de azóta látom az aura 1-3.rétegét is és gyakran van kellemetlen vendégem otthon :( Lehetséges kérdező,hogy poltergeist volt nálatok, vagy csak szimplán kopogós szellem , azt a legjobb szépen higgadtan megkérni a távozásra :)
2016. aug. 26. 12:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Hello!

Szerintem a haz elozo tulajdonosanak a szellemenek nem tetszett hogy ujak koltoztek oda es gondolom anyud szobaja volt az o szobaja ezert erzekelte o leginkabb a szellemet. Kesobb mar azert nem ijeztgetett titeket mert latta hogy semmire sem megy vele + megszokott sot lehet meg is kedvelt titeket.

Ugy hogy koltozeskor keszuljetek fel arra hogy lehet hogy utanatok vagy veletek megy a szoban forgo szellem es azt sem tartom kizartnak hogy amint bekoltoztok az uj hazba fogja is jelezni hogy ott van. (ha utanatok vagy veletek megy)

remelem tudott segiteni

az Inkvizítor

2016. aug. 26. 13:40
 14/17 anonim válasza:
A kopogó szellemek leginkább tárgyakat mozgatnak, hogy felkeltsék a figyelmet, de igen szerintem így is lehetett az.
2016. aug. 29. 22:18
 15/17 anonim ***** válasza:
58%

A szellemek ellen legjobb egy j nagy falinaptár. Amint meglátják, hogy 2016-ot írunk, sikítva menekülnek vissza a középkorba, amikor még hittek bennük az emberek.

Sajnálatos, hogy még ma is vannak ilyen egyének. Főleg vidéken és főleg nőneműek.

2016. aug. 30. 11:55
 16/17 SztupaDin ***** válasza:
Anyád találta ki. Vagy te. Vagy a szellem.
2017. okt. 20. 15:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Volt abban a szobában (esetleg ággyal szemben) egy nagy tükör? Azt vagy ki kell vinni, vagy letakarni, mert az az átjáró a szellemvilágba. Ezt olvastam.
2017. okt. 21. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!