Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet megidéztünk valamit,...

Lehet megidéztünk valamit, amit nem kellett volna?

Figyelt kérdés

Sajnos hülyeséget csináltunk a barátnőimmel, brahiból szellemt idéztünk Ouijja táblával, egy neten olvasott szeánszt ismételtünk el hárman!

Senki se vette komolyan, mert tényleg csak hülyéskedés miatt csináltuk, de azóta a barátnőm házába különös jelenségek történnek!

Szoktunk egymásnál aludni 2-3 hetet nyaranta, senki ne gondoljon semmi rosszra :), de már 1 hete történt a szeánsz és mind a ketten tapasztaltunk furcsa dolgokat, pl. magától kinyíló szekrényajtó, léptek a tetőtéren hallatszanak, mintha menne lefele valaki a lépcsőn (ezt barátnőm apuja is hallotta), furcsa szagok és rossz álmok, meg azóta a barátnőm cicája fél a tetőtéren stb.

Lehet megidéztünk valamit, amit nem kellett volna?

2016. aug. 22. 20:58
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

Előző hozzászólónak: Bunkó vagy Bugsy!

https://www.youtube.com/watch?v=12JHylOkgsg

A kérdezőnek: ha nem csak a képzeletetek játszik veletek a "szeánsz" után, akkor talán igen! De nem kellene olyan dolgokkal szórakozni amihez esetleg nem értetek!

2016. aug. 22. 21:30
 2/10 anonim ***** válasza:
44%

nekünk is ilyen volt. mi is pont így jártunk.

Az egyikünknek van egy sámán ismerőse, őt hívtuk el hogy segítsen.

Megmondta hogy nem tud segíteni, mert a játékszabályok nem engedik, hogy a büntetésünket szellemidézésért eltöröljék. Azt megtehette, hogy a hálószobáinkat levédje. Azt is mondta hogy a szellem akit megidéztünk az egy évig szívatni fog minket, mert feldühítettük azzal hogy megidéztük. Nagyon szerettük volna hogy ne így legyen, de nem tudott segíteni.

Aztán mindenféle rossz dolgok történek velünk. Zs. barátnőmnek 3 telefonja is tönkrement, nekem a kedvenc virágom leesett az ablakpárkányról és még egy csomó ilyen rossz dolog történt velünk. Kb egy évig tartott.

Anyum nagyon mérges lett amikor megmondtam neki hogy mit csináltunk és elküldött büntetésből hittanra, ami egy csomó időmet elvette és nagyon unalmas volt. A pap is megmondta hogy nem szabad szellemet idézni...

19/L

2016. aug. 23. 00:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Azért nem olyan könnyű egy szellem megidézése, hogy tizenéves lányok vasárnap délután egy internetről olvasott szöveget ismételve csak úgy megtegyék.

Azonban a jelenségek, amiket leírsz hitelesnek hatnak, bár nem akarok ebben állást foglalni, végtére is ez a gyakorikerdesek.hu, itt még az is hazudik, aki kérdez; legfőképen az.

Szóval csak egy ötletet osztok meg veled, ami elsőnek felmerült bennem...

2016. aug. 23. 00:41
 4/10 anonim ***** válasza:
42%

... A körülmények, a furcsa jelenségek, az életkorotok, a stressz, amit a ,,szeánsz'' kiválthatott, mind egy dolgot juttatnak az eszembe: Poltergeist, azaz kopogószellem.

Most nem fogom kifejteni a dolgot, olvass utána, ha valóban érdekel. A tudomány még nem képes magyarázatot adni rá, de valószínű, hogy a serdülőkorú lányok pszichéjével függ össze a dolog. De mondom, ez abszolút határterület.

Remélem, hasznos volt a válasz.

2016. aug. 23. 00:50
 5/10 Legoman ***** válasza:

Pontosan mit csináltatok?

Régebben nem történtek furcsa dolgok?

Valamint, melyik honlapon találtátok ezt?

Hol történt az idézés?

2016. aug. 23. 11:12
 6/10 anonim ***** válasza:

De, azért érzitek a logikát nem?

Megidéznek "valamit", az akarata ellenére.

Majd azon töri mindenki a fejét, hogy hogyan is lehetne vissza küldeni.

Magától nem képes vissza menni, oda ahonnan "előhívtátok".

Annak örülj, ha csak egy jó szándékú szellem jött át.

2016. aug. 23. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Félelmetes!
2016. aug. 25. 20:44
 8/10 anonim ***** válasza:

3-as! DE, sajnos baromi könnyű, egyszer nekem is sikerült, Ouija táblával, teljesen házi körülmények között, nulla tapasztalattal. körbecsináltam a bokámat, aztán szerencsére nem lett semmi kísértés belőle. mondjuk én baromi komolyan vettem az instrukciókat, tisztelettudó voltam, köszöntöttem, elköszöntem tőle, ahogy illik.

ma már nem tenném meg.

2016. aug. 25. 23:43
 9/10 saridon válasza:
A Quijja táblával a legkönnyebb szellemet idézni, de a lényeg,hogy nem kell parázni, töltsetek együtt sok időt és védd meg a nődet! Ha csak paráztok és rossz szándékú lélek jött át, akkor ott gondok lesznek. Félelmeitek=Több energia=Erősebb lesz.. Ha nagyon akarna bántani,akkor fizikailag megtette volna már, de ha nagyon félsz, akkor megfog szállni.. Nem vicc a szellem idézés, nekem egyik ismerősömnek a kezére égett a tenyerének a nyoma, meg is szállta, de nem ment el senkihez,aki segíthet neki...1 hónap múlva meg is halt
2016. aug. 26. 12:41
 10/10 anonim ***** válasza:
2016. aug. 29. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!