Ha eredetileg október végén kellett volna szülessek skorpióként, de megszülettem október közepén mérlegként, akkor mérlegnek vagy skorpiónak számítok?
Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 09:19
1/9 anonim válasza:
Mikor láttad meg a világot (bujtál ki)?????
2/9 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy reggel van, de ott írja, hogy "de MEGSZÜLETTEM október közepén mérlegként"
2016. júl. 31. 09:41
3/9 anonim válasza:
Ha mérlegkémt születtél meg, mérleg vagy. Az mindegy, mikor kellett volna megszületned.
4/9 anonim válasza:
Az számít, hogy mikor születel meg. A horoszkóp hívők van, hogy késleltetik-siettetik a szülést, hogy olyan gyereket kapjanak, amilyet akarnak. Pl azt mondják, hogy nekik Oroszlán gyerek nem kell, akkor mindet megtesznek, hogy később szülessen és Szűz legyen.
5/9 anonim válasza:
Hát ha mérleg, akkor mérleg, akkor nem skorpió...
Hogy cifrázzuk, egyes tanok szerint, vonj le belőle még egy jegyet, és akkor csak szűz.
De mivel nem vagy asztrológus, maradjunk akkor a mérlegnél.
6/9 anonim válasza:
No és honnan veszed azt, hogy skorpió-jegyűként kellett volna megszületned?
.
"megszülettem október közepén mérlegként, akkor mérlegnek vagy skorpiónak számítok?"
KOSnak.
7/9 A kérdező kommentje:
Onnan "veszem", hogy október 25.-re voltam kiírva, ergo akkor kellett volna születnem a doki szerint ;)
2016. aug. 1. 09:59
8/9 anonim válasza:
ezt a hülye kérdést, nagy sajnálatra mérleg vagy pedig a skorpió jobb. Ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!