Milehetett ez a folt?
Figyelt kérdés
Lement a konyhába inni, miután tesómmal dumaltunk hosszasan ez olyan hajnali1-2kor lehetett.
Benéztem anyu szobájába alszi e már,mikor arra lettem figyelmes hogy egy ködfolt van a szobában.Nem az egész szobában csak egy részében.Átmentem egy másik szobában ott tisztán láttam a sötétséget,viszon amikor vissza mentem a szobába még mindig ott volt az a folt.
2016. aug. 20. 16:29
1/8 anonim válasza:
Lehet hogy már fáradt voltál vagy valami fény ott világított. Bár szerintem a pára is lehetett. De én nem nagyon értek az ilyesmihez.
3/8 anonim válasza:
Ez érdekes. Ha nem az internet korában élnénk, azt mondanám, szellemet láttál, de lehetett kísértet is. Elég sajátos leírás ahoz, hogy hihető legyen. Mesélnél még róla? Aztán eldöntöm, mit higgyek.
4/8 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom tényleg láttam.Különdben is mihasznom lenne abbol ha itt feltennék egy kamu sztorit semmi poyén nincs benne.
2016. aug. 21. 14:41
5/8 A kérdező kommentje:
Enyi történ én is hiszek a szellemekben meg ilyenekben.Én is gondoltam szellemre de ez nem volt ember alakú.Nagyobb volt és inkább kere.Az lehet hogy ugye 10 ó kor nyilnak meg az átjárók lehet az volt?
2016. aug. 21. 14:44
7/8 A kérdező kommentje:
Éésss???
2016. aug. 22. 01:02
8/8 A kérdező kommentje:
Mindegy yha nemhisztek nekem nemkell.
Én csak egy kis segitséget kértem de köszi azt is:(
Azért azt leínatok miért nem hosztek nekem? ÷(
2016. aug. 22. 01:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!