Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milehetett ez a folt?

Milehetett ez a folt?

Figyelt kérdés

Lement a konyhába inni, miután tesómmal dumaltunk hosszasan ez olyan hajnali1-2kor lehetett.

Benéztem anyu szobájába alszi e már,mikor arra lettem figyelmes hogy egy ködfolt van a szobában.Nem az egész szobában csak egy részében.Átmentem egy másik szobában ott tisztán láttam a sötétséget,viszon amikor vissza mentem a szobába még mindig ott volt az a folt.

2016. aug. 20. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy már fáradt voltál vagy valami fény ott világított. Bár szerintem a pára is lehetett. De én nem nagyon értek az ilyesmihez.
2016. aug. 20. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
kamu
2016. aug. 20. 23:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez érdekes. Ha nem az internet korában élnénk, azt mondanám, szellemet láttál, de lehetett kísértet is. Elég sajátos leírás ahoz, hogy hihető legyen. Mesélnél még róla? Aztán eldöntöm, mit higgyek.
2016. aug. 21. 00:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom tényleg láttam.Különdben is mihasznom lenne abbol ha itt feltennék egy kamu sztorit semmi poyén nincs benne.
2016. aug. 21. 14:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Enyi történ én is hiszek a szellemekben meg ilyenekben.Én is gondoltam szellemre de ez nem volt ember alakú.Nagyobb volt és inkább kere.Az lehet hogy ugye 10 ó kor nyilnak meg az átjárók lehet az volt?
2016. aug. 21. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Eldöntöttem.
2016. aug. 21. 19:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Éésss???
2016. aug. 22. 01:02
 8/8 A kérdező kommentje:

Mindegy yha nemhisztek nekem nemkell.

Én csak egy kis segitséget kértem de köszi azt is:(

Azért azt leínatok miért nem hosztek nekem? ÷(

2016. aug. 22. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!