Miért nem kell el szenvedünk a megérdemelt halált? Ha
kérhetem a korotokat és azt is Írjátok válaszaitokhoz
nők vagytok férfiak vagytok! Mellőzétek a rágalmazást
csak őszintén nyugodtan Írjatok.19 éves vagyok. Remélem
segithetem.
Figyelt kérdés
Ezért ne keményitsétek meg a sziveteket mert Jézus Krisztus fel vette ön magára az egész világ bűnét mert ha a bűnbe esés után ettek volna az örök élet fájáról is akkor örökre a bűn hatalmába kerülünk ezért lett kereszt áldozat hogy meg mentse Isten az összes embert a tömeg gyilkosoknak is meg bocsájt ha mi nem akkor is mert ő is ember csak akkor nem ha nem fogadja be őszintén Jézust a szÍvébe az az be látja hogy tévedett! Isten öröké való minden ható szellemi lény szellemi lélekkel.Saját magatok hoztok Ítéletet magatok felett ezért nem kerül be az országába aki nem akar és el utasitja mert hallani se akar a kegyelméről.Az ezer éves királyság alatt lesz egy utolsó esély azoknak akik nem hisznek mert sokan meg se voltak születve mikor Jézus született ha akkor se térnek akkor sajnos végleg el vesztek tisztelet a kivételnek szó szerint akár az egész emeberiség üdvüzülhetne ha be fogadja Jézust a szivébe őszintén és akkor nem semmisül meg egy ember se aki nem hisz benne mert az ember döntésébe Isten se szól bele bármilyen fájdalmas de el kell válni tőle. Miattunk halt meg Jézus ez a viedo meg muatatja aki hisz Ő benne üdvüzül Szent Szelleme által amit lelkedben szeretettel teli pozitiv energiakent fogsz erezni Jezus jelenletet! https://www.youtube.com/watch?v=NBwIze5SI-Y Jézus Krisztus ( Pintér Béla) és még egy videó a Mennyek országáról hogy fog történni az utolsó napon: A Biblia gyermekeknek - A Mennyek országa (Újsz./15) https://www.youtube.com/watch?v=LnVtHNIwiKg
Örülni fognak azok akik örökölni fogják a Mennyek országát mert megismerhetik az elő Istent valóságosan személyesen és a jó angyalokat is és szeretteidet is még a kedvenc rég látott állataidat is lehetséges. Mert aki Jézust látja az Atyát látja hogy békére leltünk Istenél csak az emberek hitték azt hogy haragszik ránk a bűnbe esés előtt meg volt mondva ne egyek a fáról mindenki figyelmeztette de Éva bölcs akart lenni hitt Sátán hazugságának nem várta meg mig örök életű lesz és azután vette észre el szakadtunk Istentől sajnos. Szabad akarattal rendelkezik mindenki kivéve az angyalok most már. Emberek vagyok és nem robotok hogy menjünk csak ahova utasitanak ahogy be programoznak nem. Azt teszel amit akarsz Jézus csak ki tárja karját hogy örök életeben éljünk szellemünk a lényünk meg lesz váltva testünk lelkünk minden és nem Így megyünk romlottan ahogy sokan gondolták aki nem akarja hogy el fogadja Jézust a kegyelem le zárásakor késő szomorkodjon mert azt jelenti saját magad utasitod el a jót és inkább meg semmisülsz mint hogy örök vég nélküli boldogok legyünk mint amilyenek lettünk volna. Ezért kér benneteket Jézus kegyelemmel szeretettel hogy mig van esélyetek döntsetek mellette fogadjátok szivetekbe ha búnös vagy szelleme akkor is benned marad már nincs semmi gond csupán higyj a szivedben teljes lelkedből Jézusban és örök életed van remélem segithettem nektek. :)
2016. aug. 19. 07:45
12/16 anonim válasza:
Megszokás, mindig így mondom mert sokan a környezetemben nem tudják mi az a lelkész csak a papot értik meg. Írj nyugodtan privátban.
2016. aug. 19. 14:53
13/16 anonim válasza:
A többi hozzászólónak meg annyit hogy hiába is próbálkoznánk nem tudnánk meggyőzni az illetőt, észérvekkel meg mindennel hiába bizonyítod esélytelen. Azért hiszi ezt mert ezt akarja hinni és itt a lényeg.
2016. aug. 19. 15:02
14/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Isten az Atyát nem úgy értettem hogy olyan mint egy angyal hanem hogy ő a Teremtő a Mindentudó Mindenható Szellemi személy szellemi lélekkel szellemi testel az én véleményem róla aki televe van dicsőségel irgalomal kegyelemmel őrök szüntelen szeretettel telve minden teremtménye iránt Jézus iránt is mert ön magából szülte meg egy szulutt Fiát. Jézus is Szent szeretettel telve vár minden embert hogy orokre vele éljünk és az Atyával.Ez az egész lényege annak Jézus vissza teresenek erről szól a megváltás.Eloszor udvoziteni jött második alkalommal ítéletet mondani jön annak aki hisz benne őröke élete van nem árt neki a második halál aki nem az megsemmisul.Eljon az Ember Fia az ég felhőin nagy harsona szóval dicsőségel hatalommal bíró Szeretettel teljes Jó Atya.Mert Isten magáról át adta Jézusnak a hatalmat és Isten fog újjá teremteni mindent őrök élet vagy halál ez a két választás van mindenkinek magánügye ki miben hisz én csak beszélgetni akartam erről amíg el nem jön az utolsó óra tehát ezt akartam volna mondani bocsánat ha nem voltam világos a kérdéseimet illetően.
2016. aug. 19. 15:09
15/16 SZücsöm válasza:
13 Természetesen és nincs is vele semmi baj csak ne várják el hogy komolyabban vegyem őket mint azt az embert aki szerint az univerzum teknősökből áll.
2016. aug. 19. 15:47
16/16 A kérdező kommentje:
Szia. Előre is elnézésedet kérem a zavarásért tiszteletem fejezem ki a te hitedhez és jogodhoz méltóan mindenkinek tisztelem azt is hogy mindenkinek magán ügye ki miben hisz ezt teljeséggel el fogadom és azt szeretném ki fejteni véleményemben hogy hogyan kerülhetek az Atyához legközelebbi utón nem kell egyáltalán hinnetek nekem aki nem akar csak jót szeretnék minden embernek . Az Atya és Jézus Krisztus végtelen szüntelen szeretettel imád minden embert az Atya nem személyválogató minden embert imád van vele személyes kapcsolatom hit által őszintén szólva ki nyitod a szÍvedet és hiszel Jézusban őszintén visszatérésekor örök életet nyersz és ez a boldogság mindent felül múl. Jézus kegyelemmel fordul minden ember felé irgalommal el mondhatatlan fohászkodással és végtelen szeretettel a tömeg gyilkosoknak is meg bocsájt mert ő is egy ember attól amiért rossz csak bánja meg őszintén a bűnét ennyi rá az orvóság, Az Atyát nem láttam még én se és más embernek a hitrendszerét is elfogadom szerintem ő élő személy az én megállapÍtásom szerint. Határtalan türelemmel rendelkezik határtalan szeretettel bölcsességgel jósággal boldogsággal irgalommal kedvességgel szelidségel amivel felruházható a tulajdonsága és ez szintén azonosul Jézus jellemével két különböző személy mégis egyek mert Jézust az Atya magából szülte meg az igazság alapja az e tekintetben hogy Jézus is meg fogalmazta az egyetlen út az Atyához csak Jézuson át nyerhető el. Az Atya se Ítél és Jézus sem ez a szabad akarat aki nem kerül be a Mennyek országába azért lesz mert saját magát kárhoztatta el mert el útasitotta a lehetőséget a boldogságra mikor még fenn állt a kegyelem, az ezer éves királyság alatt is lesz utolsó esély megtérni aki nem teszi az meghal sajnos bármennyire is hihetetlen ez az igazság. A Sátán is teremtett lény az angyalok is abban a dimenzióban is különben nem lehetne a Sátánt se elpusztitani egyedül az Atya és Jézus Krisztus rendelkezik örök élettel azért van ennyi gonoszság mert a Sátán nem tudd ártani az Atyának ezért rajtunk vezeti le a dühét két választás van örök élet vagy halál ha bűnbe esés után ettek volna az örök élet fájáról nem lehetett volna Jézus kereszt halála mi értünk mert öröké a halálba maradtunk volna. Köszönöm türelmeteket , mindenki higyjen amiben akar véleményem szerint ez fog be következni.Tiszteletem. Saját hitemen alapul és tapasztalatomon senkit sem kérek hogy higyen nekem mert it dolgotok el döntrni én csak megosztom veletek véleményemet és őszintén e miatt hiszek benne: mert Jezus azt mondta hogy az lephet be Isten orszagaba aki udvozul Szent Szelleme altal peldaul
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!