Ha a karma törvénye működik, akkor ha valamit meg tudok bocsájtani másnak, akkor vele is megtehetem nyugodtan?
csak a színtiszta igazság elmondása segít.
nem neked kell mérlegelned és döntened hanem annak, aki kapja az infót.
ő dönt te vagy impulzust adtál, azzal hogy elmondtál valamit.
a megbocsátás nem részedről kell történnie hanem annak a részéről akinek a sérelmére valamit elkövettél.
te ehhez úgy járulsz hozzá, hogy a színtiszta igazat elmondod.
ha részedre követtek el volna valamit akkor te is ezt várnád el, és te lennél az akin múlna a megbocsátás és nem fordítva.
ha ez azzal jár hogy egy dolog véget ér, akkor is meg kell lépni, hogy az ember megkaphassa a bűnei után a feloldozást, mert különben nyomja a lelked majd ez a dolog életed végéig.
Igen,leírom mi a szitu,így érthetőbb lesz:Tehát,időnként magas szokott lenni a vérnyomásom.Tudom,hogy idegi alapú,itthon rendszeresen jókat mérek,orvosnál is volt már jó,és gyógyszer nélkül.De sokszor ott is szoktam izgulni,és pluszban az a tudat is belejátszik,hogy hazugságra vagyok kényszerülve,mert az orvosnak nem tudom ezt Megmagyarázni,mert ugye "szedni kell a gyógyszert,és kész"...Üzemorvos,sajnos nem tudom elkerülni.Gyógyszert nem akarok szedni,mert ellene vagyok,csomó mellékhatás,amit tapasztaltam is.Szóval úgy gondolom,nem ártanék senkinek azzal,ha azt mondom szedem,de mégis annyira ellentmondásos vihar dúl bennem a hazugság miatt:S
gonoszkodni senkivel nem akarok,annak örülnék a legjobban,ha mindenki jól járna.
Olyan ember nincs aki életében nem hazudott. Vagy ha mégis van, az szent vagy vallásalapító történelmi súlyú személy. Egyszerűen olyan nincs hogy MINDIG, MINDEN szituációban igazat mondj.
PL: Nílvános helyen elhangzó kérdés:
-Géza te vered a farkad? Nyílvánvaló hogy mindenki maszturbált már, de akkor se fogod azt mondani, hogy, igen pesze, a zsebkendőm sarkába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!