Ez egy szellem?

Figyelt kérdés
Egy hónapja új házba költöztem a férjemmel. Azóta fúrcsa dolgok történnek. A legaggasztóbb, hogy minden este rosszat álmodom. Egy összeégett nő keres a házba. Én pedig próbálok elbújni, de ő mindig megtalál, majd megölel és megsimogat. Ekkor szoktam felriadni. Ez olyan 1-2 óra között szokott lenni. Utánna mindig furcsán érzem magam, érzem az arcomon a csókot és ráz a hideg. A szobában is hüvös van ilyenkor. Egyik nap egy furcsa árnyat is láttam a szemem sarkából. Tegnap pedig leesett a poharat a szekrényről, amikor felébredtem inni akartam, de magától eldölt, még hozzá se tudtam érni. Napközben is gyakran úgy érzem, hogy valaki figyel és ott van velem. Néha simogatás is. Pár napja pedig a semmiből el kezdte valami izgatni a nemi szervek, azóta is gyakran különös melegség töltötte el a vaginám, pedig a férjemmel nem is szeretkeztünk 1 hete. Mert nem megy neki a szex. Konkrétan pár nap alatt impotens lett. Ha egyedül van a házban rosszul érzi magát. Volt, hogy dolgok estek rá a polcról, vagy zuhanyzás közben forró lett a víz. A kocsija is elromlott, minden előjel nélkül. Mikor haza jön fura szag lesz a házba és a levegő is lehüll. Körbe kérdeztem a szomszédokat és álítólag egy leszbikus nő lakott itt 2001-ig, aztán a házban tűz ütött ki és meghalt. Majd 2004-ben teljesen újá építették a házat, de 3 évnél tovább senki nem maradt. Aztán most mi vettük még, 2013-ban lett felújítva szépen, olcsó is volt. Mostmár tudjuk miért. Úgy néz ki belémszeretett egy szellem. Mit tegyünk?
2016. aug. 17. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
És azt hiszed ezt valaki beveszi :D. GRAT
2016. aug. 17. 17:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez egy kitaláció (ha nem, akkor javasolnám szakember felkeresését).

Ha nincs ötleted kit keress, a háziorvosodnak mutasd meg amit e kérdésben leírtál.

2016. aug. 17. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Melyik film tartalmát írtad le? XD

Hívjatok egy tudó embert, aki elvezeti a házból a szellemet és megtisztítja a lakást.

2016. aug. 17. 17:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha igaz akkor költözzetek el.
2016. aug. 17. 23:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Nezd, igy a leirtak alapjan ez egy szellem raadasul a hazhoz tartozik, ez akkor szunik meg amikor elkoltozol, mas ut nincs. Igy nem lehet elni. En spec nem hiszek az orodguzesben, vagy a szellemtisztiasban, nem gondolom h ezek hatekony dolgok lennenek, de lehet h erdemes lenne megprobalni- a hatulutoje az, h tud rontani a dolgokon.

Szoval koltozes, mert ha nem koltoztok akkor ez igy marad. Egyszer nekunk is el kellett koltozni egy szellem miatt, de az egy mas tortenet s lenyeg, h amiota eljottunk szellementes hazban elunk, ilyet pedig nehez talalni, de nem lehetetlen.

2016. aug. 18. 01:28
 6/8 Legoman ***** válasza:

Van egyszerűbb megoldás is, mint a költözés ilyen esetekben.

Nagyon egyszerű lesz a dolog, és leírtam már párszor, hogy beszélni, beszélni, beszélni! Beszélgess vele!

Ismerd meg jobban a múltját, és idézd fel neki ezeket a dolgokat. Erre ő odafog menni hozzád a szobába, és hallgatni fog, már figyel.

Következő legyen a megértés!

Mondd neki, hogy megérted őt, és sajnálod, ami történt...

Ezt nyugodtan fejtheted hosszan, kedvesen, megértően.

Utána mondhatod neki, hogy te és a párod nem akartok neki ártani, de szeretnétek, ha minden rendben lenne, és nem zargatna benneteket.

Persze szépen beszélj, úgy mintha élő lenne, és megkérnéd rá.

Semmi bonyolultra nem kell szellem esetén gondolni, és ne rögtön az elűzés legyen a cél. Bár más dolog, ha tényleg ártó, és nem akar nyugodni, vagy lidérc.

Ők is emberek voltak egykor, most annyi csak a különbség, hogy nincs teste. Többi mind ugyanaz.

És még egy apróság. Ha valamilyen alkut akar veled kötni, hogy például ő békén hagy benneteket, ha ez meg ez lesz stb. Ilyet nem szabad engedni neki!

Egy okból: Mert rajtad marad egész életedben! Utána teljesen mindegy, hova költözöl, megy utánad. Mivel utána már nem házhoz, hanem személyhez kötött lesz.

Oké? :) Erre figyelj majd.

2016. aug. 18. 12:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Legoland: 5 os vagyok es valamilyen szinten egyetertek veled, viszont ha ezt szep szoval lekommunikalja, marmint h a kerdezonel a szellemnek eselye sincs es kvazi szep szoval megkeri h hagyja ot beken, akkor ugye te sem gondolod komolyan h majd hallgat rajuk?

A szellemek nem igy mukodnek (ritka kivetel akik igen, ok altalaban a gyerekek)hanem ugy, hogy beragnak. Egy szellemben nincs ,eg az h "oki nem akar akkor most elcuccolok" es ne hidd h a szellem mar most nincs azzal tisztaban, h a kerdezo nem akarja ot.

Szamomra nem kerdes, h arto szellem maskent nem blokkolna a pasi kocsijat, meg nem esne a fejere semmi etc. Attol h a kerdezo azt mondja h legyszi hagyj minket beken nem fog eltunni, mert arto szellem, veluk pedig hidd el, h jobb nem beszelgetni;-)

EZ azoknal a szellemeknel mukodik akik tipikusan untakoznak es szeretik az embert bosszantani, foleg gyerekek arto szandek nelkul. Nekik pl el lehet magyarazni, h helloszia legyszi hagyjal beken, nincs ledvem jatszani es az arto szellemekkel ellenetben ok tenyleg elparolognak.

A kopogoszellem is eltunik, amint lerendezed vele a dolgokat de egy arto szellemnel egy beszelgetes tobbet art mint hasznal. Ok konkretan beragnak, szoval itt vagy szellemuzes, vagy koltozes mint megoldas.

Egyebkent szellemmel egyszer volt szexualis elmenyem....haaaaat a vilag leghatborzongatobb es legjobb elmenye volt, de soha tobbet:-)

Szoval van egy szint amikor el kell menekulni, es ez az.

2016. aug. 18. 15:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Magyar gagyi horrornak elmenne.
2016. aug. 18. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!