Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisz valaki a vérfarkasokban,...

Hisz valaki a vérfarkasokban, szellemekben?

Figyelt kérdés
Leginkább az elsőre volnék kíváncsi.
2016. júl. 16. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes ember nem.
2016. júl. 16. 19:31
 2/9 anonim válasza:
A vérfarkasokban nem.A szellemeket is hülyeségnek tartottam de történt valami amitől megváltozott a véleményem.Kicsit szégyellem is magam ezért mivel keresztény vagyok.
2016. júl. 16. 20:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Mi történt, ha lehet kérdezni?
2016. júl. 16. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyedül a vérfarkasnak van minimális valóságalapja (lásd: veszettség), de a szellemek létezése számomra puszta képzelet.

#2 A hívő keresztények egy élőhalott (szebben mondva; "feltámadott") prófétáért rajonganak, így nem tudom, miért lenne bűnös hinni a szellemekbe.

2016. júl. 16. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Leegyszerűsítem azok kedvéért is akik nem tudnák.

A vérfarkasokat nem kifejezetten úgy kell elképzelni, mint ahogyan azt a legtöbben tudják. Nem. Nem alakul át a fizikai test (legalábbis a jobbik esetben nem) és nem. Nem veszted el a tudatodat az átalakuláskor.

Ha valaki hallott már az asztrális síkról akkor elég annyit tudnia, hogy az asztrál teste alakul át az embernek, ezt pedig egy ,,hozzárendelt" szellem lény (egy farkas) segítségével éri ezt el a ,,megajándékozott". Ez leginkább egy feladat és kötelességekkel járul, ezért is szokták átoknak nevezni. Lehetne még szabdalni és filézni a témát, de ha több is érdekel, akkor privátban elérhető vagyok.

(Hinni nem hiszek a szellemekben, hanem tudom, hogy vannak. Épp elég tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, hogy a hit csak egy balga kifejezésnek tűnjön számomra.)

2016. júl. 17. 04:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Valaki hisz bennük, mert a nem, akkor értelmetlen a kérdés.
2016. júl. 18. 09:51
 7/9 anonim ***** válasza:
valaki biztosan...
2016. júl. 18. 22:38
 8/9 Fleurr ***** válasza:
100%
Nem hiszek bennük és nem is szeretnék. Persze szeretek róluk olvasni, mert érdekesek, de gondolj csak bele. Ha léteznének, akkor nagyon megszívná az emberi faj és talál esélyünk se lenne. (csak néhánynak, akik felismerik őket, és van ellenük megfelelő fegyver)
2016. júl. 23. 19:21
 9/9 anonim válasza:
A vérfarkas merő képtelenség, a szellem már kicsit más téma.
2017. júl. 29. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!