Fekete alak az ágy mellett. Mi lehet ez?
Sziasztok,
nagyon meg vagyok rémülve, ezért is írok ide. Éjjel a párom elkezdett hangosan üvölteni, sikítani, alig birtam felrázni . Azt mondta úgy érezte,mint ha valami neki ugrott volna a kezének ,ő pedig szabályosan próbálta elkapni, beleütött a szekrénybe.Nagyon megijedtünk, utána csak fény mellett tudtunk elaludni. Nekem hányingerem lett, rendesen rosszul lettem a rémültségtől.
Nem először fordult már ez elő, párszor már megtörtént,hogy látott alakot ami figyeli őt stb.. Nem rendszeres, és nem történik egy időben, inkább úgy mondanám évente 4-5x fordul elő.
Én nem tapasztalok ilyet..szerintetek mi lehet ez? A szellemekben nem akarok hinni,meg mondom őszintén :(
Egyébként két tükör is van a szobában, ágynak szemben ( tudom,hogy nem szabad,de csak így volt megoldható) ,viszont mindig le vannak takarva.
22/L
Köszönöm :))
Nálam heti szinten van hasonló probléma... hiszek a jóban és a rosszban is egyaránt. Ám, inkább sajátos problémám, hogy olykor vannak teljesen indoktalanul hangulatváltozásom/idegkitörésem...
Családban többször előfordult már, hogy anyámék azt mondták.. "Démon van benned.. úgy viselkedsz.." - Nos egy ideig kiröhögtem a dolgot..
De már nem nevetek rajta.. Jelenlegi barátnőm egyes 'haverjai' kicsit túlzottan is foglalkoznak ilyesmivel, köztük szellem/démonidézéssel.. Mai napig azt tartják és mondják, hogy van az a bizonyos pont, az a bizonyos idő, amikor még Ők maguk is megijednek/félnek tőlem.
Alapjában egy lágyszívű srác vagyok, kedves, aranyos... De megvan a magam apró "problémája"... (rossz oldalam.)
Privátban írnék max többet.. nem nagyon vagyok ezen a téren nyíltan bőbeszédű.
Ha ezoterikusan nem akarjátok megoldani, ajánlom a lazítást, és próbáljon meg nem erről beszélni feszt és erre gondolni.
Démon, figyelő, szellem....hát persze...
Stressztől szokott ilyesmi lenni, egyáltalán nem ezoterikus problémát kell keresni. Lehet, hogy még nem aludt mélyen, de lehet a filmek hatására is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!