Fekete alak az ágy mellett. Mi lehet ez?
Sziasztok,
nagyon meg vagyok rémülve, ezért is írok ide. Éjjel a párom elkezdett hangosan üvölteni, sikítani, alig birtam felrázni . Azt mondta úgy érezte,mint ha valami neki ugrott volna a kezének ,ő pedig szabályosan próbálta elkapni, beleütött a szekrénybe.Nagyon megijedtünk, utána csak fény mellett tudtunk elaludni. Nekem hányingerem lett, rendesen rosszul lettem a rémültségtől.
Nem először fordult már ez elő, párszor már megtörtént,hogy látott alakot ami figyeli őt stb.. Nem rendszeres, és nem történik egy időben, inkább úgy mondanám évente 4-5x fordul elő.
Én nem tapasztalok ilyet..szerintetek mi lehet ez? A szellemekben nem akarok hinni,meg mondom őszintén :(
Egyébként két tükör is van a szobában, ágynak szemben ( tudom,hogy nem szabad,de csak így volt megoldható) ,viszont mindig le vannak takarva.
22/L
Köszönöm :))
Valaki feltette ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Írtam neki privátot és megírta, hogy felnőtt nő és az egészet csak kitalálta. Te is olyan vagy, mint ő.
Hatodik vàlaszolonak (10:36) üzenem hogy àltalàban nem kitalàlt dolgok ezek. En az elözö hàzban ahol laktam, mindig, minden este voltak kisebb-nagyobb hasonlo dolgok.
A költözés ota nincsenek, mellesleg azota többet stresszelek és többet is edzek, tehàt fàradtabb is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!