Fekete alak az ágy mellett. Mi lehet ez?
Sziasztok,
nagyon meg vagyok rémülve, ezért is írok ide. Éjjel a párom elkezdett hangosan üvölteni, sikítani, alig birtam felrázni . Azt mondta úgy érezte,mint ha valami neki ugrott volna a kezének ,ő pedig szabályosan próbálta elkapni, beleütött a szekrénybe.Nagyon megijedtünk, utána csak fény mellett tudtunk elaludni. Nekem hányingerem lett, rendesen rosszul lettem a rémültségtől.
Nem először fordult már ez elő, párszor már megtörtént,hogy látott alakot ami figyeli őt stb.. Nem rendszeres, és nem történik egy időben, inkább úgy mondanám évente 4-5x fordul elő.
Én nem tapasztalok ilyet..szerintetek mi lehet ez? A szellemekben nem akarok hinni,meg mondom őszintén :(
Egyébként két tükör is van a szobában, ágynak szemben ( tudom,hogy nem szabad,de csak így volt megoldható) ,viszont mindig le vannak takarva.
22/L
Köszönöm :))
#11(10:52):
Te nagyon nem vagy képben. Az ilyenek mind kitalációk. Ha tényleg látta, akkor csak halucinált, vagy valami tudatmódosító szer hatása alatt van.
Az értelmes válaszokat adóknak köszönöm, most voltunk wellnessben, meg balatonon is, és még megyünk 1 hétre lazítani. Stresszesnek mondható a munkahelye miatt, és most fogunk elköltözni saját lakásba, jelenleg szülőknél lakunk.. és mindig ebben a házban történnek ezek a rémálmai :/
A hülye válaszoktól pedig kíméljetek :) Nincs időm arra,hogy idióta sztorikat találjak ki, és nem azért tettem fel ide hogy bárkit is rémísztgessek. Csupán érdekelt másokkal is történnek e hasonló dolgok, és mit tesznek ellene..
Kedves 6.válaszoló (10:36)
Azért mert valaki,egy személy kitalál egy sztorit, akkor már az összes ember aki ezzel a témával kapcsolatban kérdést tesz fel kitalálja ???
Nem kéne általánosítani az embereket :) Úgy gondolom semmi olyat nem írtam, ami egy "jó" kitalált szellem sztori alapja lehetne :)
A személyes problémáidat inkább máshol vitasd meg, senki nem kíváncsi a trollkodásodra kedves válaszoló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!