Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Fekete alak az ágy mellett....

Fekete alak az ágy mellett. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

nagyon meg vagyok rémülve, ezért is írok ide. Éjjel a párom elkezdett hangosan üvölteni, sikítani, alig birtam felrázni . Azt mondta úgy érezte,mint ha valami neki ugrott volna a kezének ,ő pedig szabályosan próbálta elkapni, beleütött a szekrénybe.Nagyon megijedtünk, utána csak fény mellett tudtunk elaludni. Nekem hányingerem lett, rendesen rosszul lettem a rémültségtől.

Nem először fordult már ez elő, párszor már megtörtént,hogy látott alakot ami figyeli őt stb.. Nem rendszeres, és nem történik egy időben, inkább úgy mondanám évente 4-5x fordul elő.

Én nem tapasztalok ilyet..szerintetek mi lehet ez? A szellemekben nem akarok hinni,meg mondom őszintén :(

Egyébként két tükör is van a szobában, ágynak szemben ( tudom,hogy nem szabad,de csak így volt megoldható) ,viszont mindig le vannak takarva.

22/L

Köszönöm :))

2016. júl. 13. 08:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
45%
11. azér vagy fárattab, mert én vok az a démon akit szelemnek néztél és az energiáddal táplálkozom
2016. júl. 13. 10:53
 12/26 anonim ***** válasza:

#11(10:52):

Te nagyon nem vagy képben. Az ilyenek mind kitalációk. Ha tényleg látta, akkor csak halucinált, vagy valami tudatmódosító szer hatása alatt van.

2016. júl. 13. 10:59
 13/26 anonim ***** válasza:
54%
Azért, mert ti még nem éltétek àt, ne kérdöjelezzétek meg màsok tapasztalatàt... Inkàbb örüljetek hogy nem voltak ilyen gondjaitok.
2016. júl. 13. 11:03
 14/26 anonim ***** válasza:
61%
álljatok le az anyaggal
2016. júl. 13. 11:08
 15/26 anonim ***** válasza:
13. ha értelmesebb lenél tudnád hogy azt nem lehet bebizonyítani hogy nincs csak azt hogy van..
2016. júl. 13. 11:19
 16/26 A kérdező kommentje:

Az értelmes válaszokat adóknak köszönöm, most voltunk wellnessben, meg balatonon is, és még megyünk 1 hétre lazítani. Stresszesnek mondható a munkahelye miatt, és most fogunk elköltözni saját lakásba, jelenleg szülőknél lakunk.. és mindig ebben a házban történnek ezek a rémálmai :/

A hülye válaszoktól pedig kíméljetek :) Nincs időm arra,hogy idióta sztorikat találjak ki, és nem azért tettem fel ide hogy bárkit is rémísztgessek. Csupán érdekelt másokkal is történnek e hasonló dolgok, és mit tesznek ellene..

2016. júl. 13. 11:41
 17/26 anonim ***** válasza:
Jó hejen van a lakás, esetleg nem az ujj hej szokatlan és ezért?
2016. júl. 13. 11:43
 18/26 A kérdező kommentje:

Kedves 6.válaszoló (10:36)

Azért mert valaki,egy személy kitalál egy sztorit, akkor már az összes ember aki ezzel a témával kapcsolatban kérdést tesz fel kitalálja ???

Nem kéne általánosítani az embereket :) Úgy gondolom semmi olyat nem írtam, ami egy "jó" kitalált szellem sztori alapja lehetne :)

A személyes problémáidat inkább máshol vitasd meg, senki nem kíváncsi a trollkodásodra kedves válaszoló!

2016. júl. 13. 11:50
 19/26 A kérdező kommentje:
Mé nem költözünk be, csak most intézzük rá a hitelt, még édesanyáméknál lakunk egy jó hónapig :)
2016. júl. 13. 11:51
 20/26 anonim ***** válasza:
34%
Én nem trollkodok, csak neked vannak mentális problémáid.
2016. júl. 13. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!