Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kiskoromban szellemet idéztünk...

Kiskoromban szellemet idéztünk. Létezik, hoyg sikerült?

Figyelt kérdés

Csak játszani akartunk, alig tíz évesek voltunk. Gyújtottunk gyertyát, nevetgéltünk, de komolyan gondoltuk. Körbeültünk és hívogattuk a szellemet. Persze nem történt semmi aztán később már csak nevettünk a dolgon. Természetesen a mi lakásunkban volt ez az egész hülyeség. A kopogó szellemet idéztük.

Most így évekkel később, ahogy visszagondolok rá, utána rengeteg fura dolog történt.

1. Egyedül voltam a házban. Volt egy nagyon kedves cicám. Aludt én pedig simogattam közben. Csend volt és pedig már vagy öt perce simogattam, mikor hirtelen felugrott a helyéről, felborzolta a szőrét és egyenesen a szobám egyik sarkára meredt, morgott és fújt. Mondanom sem kell, hogy én semmit nem láttam ott, de annyira megijedtem, hogy kint vártam meg az udvaron a szüleimet.

2. Gyakran előfordult, hogy magától bekapcsolt a videó. Ha kazetta volt benne akkor visszatekerte magától. Erre anya mindig csak azt mondta, hogy " biztos csak valami áram löket, meg ilyesmi" én sem gondoltam akkor bele. Nem törődtem ezzel.

3. Gyümölcsök kiestek csak úgy a tálból. Az egyik kalap csak úgy leesik a fogasról. Az éjszaka közepén a táskám leesik a polcomról... ugyanez könyvekkel is megtörtént. Aztán érdekes módon mindig hajnali 3-kor felkeltem... aztán persze vissza aludtam, nem történt semmi, de ez, hogy 3:00-kor felébredek valamiért ijesztő volt számomra.

Azóta eltelt 15 év és elköltöztünk onnan, de úgy hiszem, hogy ez a dolog velem jöhetett, mert az életem is gyökeresen megváltozott velem együtt, habár ebbe már nem mennék bele olyan részletesen. Remélem, hogy egy kiskori játékom miatt nem rontottam el az életem.

2016. júl. 11. 12:13
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Máris küldöm xd
2016. júl. 11. 12:32
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
A szellemvilág valóságos, a szellemidézés sikerült szerintem is. Az egész életedet nyomás alatt tarthatják ha nem szabadulsz meg tőlük. A megoldás nálad van: Kérd Istent, hogy bocsássa meg, hiszen gyerekek voltatok, csak játék volt. Kérd hogy szabadítson meg ezektől a lényektől/ lénytől. Nem haragszik rád Isten, de szüksége van arra a jogos védelemhez, hogy ezt kérd. Minden embernek szabad akarata van, ki kell nyilvánítanod, hogy nem akarsz ezekkel semmilyen kapcsolatot, és kérd a védelmét.
2016. júl. 11. 13:01
 3/16 anonim ***** válasza:
3%

Fiatal korodban sikerülhetett, akkor még elhitted, hogy megidézed a nemlétező szellemeket.

Ha még mindig ezen rágódsz, akkor bizony elrontottad életed, mert leragadtál gyerekkori sikerélményednél(?)!

2016. júl. 11. 13:41
 4/16 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező! Te elküldted a facebook fiókod adataid, és jelszavát??? te nagyon hülye vagy!!!
2016. júl. 11. 17:02
 5/16 anonim ***** válasza:
Igen valószínűleg sikerült. És ezzel nem érdemes játszani.Ha egyszer kihívod őket és nem tudod visszaküldeni őket,tényleg veszélyt jelenthet,mivel gondolom akárkit hívhattál.Ilyenkor megnyílik egy bizonyos "csatorna" amin keresztül akármi lejöhet ha nem speciálisan lett utasítva,és általában az első ami lejön az ami nem feltétlenül jó szándékú. Szerintem kérj meg valakit aki ért hozzá,hogy küldje vissza,mert egyedül nem valószínű hogy menni fog.
2016. júl. 11. 17:57
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem... miért küldtem volna el a jelszavamat? Te vagy hülye! Én meg értem a viccet :D
2016. júl. 11. 18:43
 7/16 anonim ***** válasza:
..ha ez neked vicc, akkor melyikőnk is a hülye???
2016. júl. 12. 10:15
 8/16 A kérdező kommentje:
Mivel gondolom viccnek szánta, ezért próbáltam én is viccesen válaszolni, csak ahogy látom nem sikerült. Ne prezentáld légy oly kedves a bunkó magyar mentalitást, köszi.
2016. júl. 12. 10:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"akkor melyikőnk is a hülye???"

Amelyikőtök 2016-ban még hisz a szellemekben.

2016. júl. 12. 14:57
 10/16 A kérdező kommentje:
Akkor köszönjük szépen kedved Miquel, balra a második ajtó...
2016. júl. 12. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!