Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi errol a velemenyetek?...

Mi errol a velemenyetek? (Bovebben lent! )

Figyelt kérdés

Mi van akkor, ha at ilyen lenyek, mint pl.: a demonok, szellemek, lidercek stb... Leteznek? Meghozza ugy, hogy mi generaljuk oket, tehat: Az agyunkat nem ismerjuk, nem tudjuk a hatarait, es nem tudjuk mekkora energiat kepet gerjeszteni, tehat ha valaki hisz az ilyen lenyekben es olyan elethelyzetbe kerul az agya akkora energiat general ami mozgatja a targyakat, akar mas embereket vagy onmagat is, mert ugyebar nem tudja kontrollalni az energiat amit gerjesztett. Mit gondoltok errol? Esetleg fizikusok, matematikusok. Szerintetek lehetseges?

Ui: elnezest az ekezetek miatt, telefonrol irok.

2016. júl. 8. 00:10
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
Démonok,szellemek,lidércek léteznek de nem az agyunk generálja őket,hanem szimplán csak vannak.
2016. júl. 8. 00:28
 2/3 Pjnonstop ***** válasza:
hm...hogy léteznek démonok nem tudom. De pokolkutyák biztosan,mivel láttam már.De ezt a lényt kevesen ismerik (viszonylag) és a környezetemben nincs is ilyen.De kkor amikor láttam gyerek voltam és nem foglalkoztam ilyesmivel,de mégis ott volt.úgyhogy nem,nem hiszem,hogy a tudathullámok tartották volna életben.De az lehetséges,hogy ha kimondjuk a nevüket meghallhatják."A neveknek hatalmuk van." ahogy tartja a mondás.
2016. júl. 8. 13:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt sem tudjuk bizonyítani, hogy nem léteznek, de az ellenkezőjét sem. Az egész az egyén hitétől függ.
2016. júl. 9. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!