Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek az online pszihologusokrol? (bovebben lent)
Az lenne a kerdesem, hogy mi errol a velemenyetek. Szeretnek egy beszelgetest, tanacsokat kapni egy teljesen kulso embertol. Jelen pillanatban ossze vagyok zavarodva, ketsegbeesve, s nagy szuksegem lenne egy segitsegre.
Persze eloben nem szivesen mennek el, viszont igy online, kiprobalnam, hatha nyujt egy kis megoldast...
Azt is megkoszonnem, ha konkret nevet is kapnek.
Szerintem interneten keresztül nincs sok értelme pszichológussal beszélgetni.
Nyilván más dolgokat mondana de nem sokkal mint egy bármennyire is értelmes tapasztalt ember.
Vagy élőben tedd vagy ne tedd.
Koszonom az eddigi valaszokat.
Igazabol azert gondoltam erre az alternativara, mert igazabol talan csak el akarom mondani valakinek a problemaimat, egy olyan embernek, aki teljesen kivul esik az eletembol es valami tanacsot varok. A barataim erre nem megoldasak, mert reszben miattuk, reszben mas miatt alakult ki az, ami kialakult.
#1-es es #4-es, nagyon orulok, hogy csak ertem preseltetek ki magatokbol ennyire erdekfeszito kommenteket.
Csak igy tovabb
Egyébként hány éves vagy és milyen nemű?
És lenne pénzed is rá amúgy? Mert nem mindegy h 14 éves vagy vagy 24.
18 eves vagyok, nem a penzrol szol az egesz, lenne penzem, viszont valami visszatart, hogy bemenjek egy rendelobe...
#1-es, boccs, nem rad akartam irni. eloszor felreertelmeztem, s a "vok" kifejezes furcsa hatast keltett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!