Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Meg jelent nekem szűz Mária...

Meg jelent nekem szűz Mária ugye ez jót jelent?

Figyelt kérdés

Sziasztok 37 éves nő vagyok.

Katolikus hívő vagyok.

Szoktunk templomban járni és minden este imával alszom el, ez évben kétszer is álmodtam Jézussal.

Magamról annyit hogy beteg vagyok sajnos van több betegségem is, a mostani annyira. Hogy fel állni nem tudtam és a kezeim nem bírtam mozgatni!

Múlt héten valami súgta hogy el kell mennem a templomban misére, pedig nagyon beteg voltam, el is mentünk a férjemmel, és pont az anyák és kismamák szent meséjét ünnepelték.

Sokkal jobban lettem már a kezeim sem fáj és tudok járni is! Tegnap este sírva mondtam el az esti imát úgy is aludtam el.

És nem emlékszem rá hogy álmomban vagy valóságban,.... Meg jelent szűz Mária fényes volt és csak az alakját látam, arra emlékszem hogy át fordultam a másik oldalamra és már nem volt ott. De szerintem valós lehetett mert ki mentem a mosdóba mikor el tűnt.

Kérem kíméljenek a gúnyos emberek! Így is reggel óta gondolkodtam hogy ki e írjam!

Nagyon nagyon szépen köszönöm a normális választ. <3

2016. júl. 6. 12:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Hogy lehettek ennyire bunkok!? Arra nem gondoltok, hogy mi van akkor ha tenyleg igaz!? Legalabb a tiszteletet adjatok meg meg ha nem is hiszitek el!
2016. júl. 6. 19:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg igaz lenne, nem itt gyakorin kérdezgetne. Nézd csak meg az írásmódot, a szívecskét a végén, a helyesírást. Ez sokkal inkább egy unatkozó tinire vall, mintsem egy 37 éves nőre.

Amennyiben nem kamu, akkor valószínűleg álmában történt, vagy skizofréniára utal.

2016. júl. 6. 19:32
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

"Arra nem gondoltok, hogy mi van akkor ha tenyleg igaz!?"

- Ez egy pillanatra sem jutott eszembe szerencsére.

"Legalabb a tiszteletet adjatok meg meg ha nem is hiszitek el!"

- Én megadtam. Szerinte ki mivel nem adta meg?

Furcsa, hogy mindig csak a hívő világnézetével kell hímes tojásként bánni.

2016. júl. 6. 19:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Általában azok szoktak ilyeneket mondani, akik részegek, vagy drogoznak, vagy valami tudatmódosító szer hatása alatt vannak/voltak.

De az is egy opció, hogy csak egyszerűen kitalálják.

2016. júl. 8. 06:46
 15/17 anonim ***** válasza:
De szerintem inkább csak álmodtad.
2016. júl. 8. 06:52
 16/17 A kérdező kommentje:

A kérdező vagyok :

Először is kértem a fentiekben kíméljenek a gúnyos emberek.

Másodszor nem a helyes írásra kértem véleményt.

És nem egy unatkozó tini vagyok, azért raktam fel a kérdést mert gondoltam meg osztom mással is és hogy ki mit gondol jó értelemben, nem pedig, azt hogy meg alázatos mondom mindenféle drogosnak és depressziós betegnek tituláljatok engem! Nem kívánom így ismeretlenül sem nektek az én betegségem, de ti így ismeretlenül engem be állítottatok drogos füves pszichés, stb.stb.

Olyan nagy bűn ha hívő vagyok és hiszek Jézus Krisztusban és szűz Máriában?

A normális választ köszönöm szépen.

A bántó és gúnyos válaszolok meg szégyeljék el magukat, mást nem is tudok írni mert nem alacsonyodom le az ő szintjűkre.

2016. júl. 8. 11:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj, hogy hiszel Jézus Krisztusban és szűz Máriában. Viszont szerintem az egészen biztos, hogy nem jelent meg. Csak álmodtad. Azért írták, hogy drogos vagy, mert azokra jellemző a halucináció. De szerintem az egyértelmű, hogy nem vagy drogos, mert akkor egy mondatot nem tudnál leírni.

Azt te is írtad, hogy nem vagy biztos abban, hogy nem álmodtad. Ezzel az álommal semmi gond. Én például álmodtam már, hogy repülök, átmegyek a falon, meg ilyenek. Szóval bármit álmodhatsz.

Én még nem álmodtam ilyet, biztos szép álom lehetett. Szerintem ezzel a kérdés meg is van válaszolva. Ha csak nem mondják rám itt is, hogy agresszív meg pökhendi vagyok. Kíváncsi vagyok, hogy mások adnak-e jó választ, ha szerintük ez nem megfelelő.

És kiváncsi vagyok kedves kérdező, hogy szerinted hasznos-e a válaszom.

2016. júl. 8. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!