Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Meg jelent nekem szűz Mária...

Meg jelent nekem szűz Mária ugye ez jót jelent?

Figyelt kérdés

Sziasztok 37 éves nő vagyok.

Katolikus hívő vagyok.

Szoktunk templomban járni és minden este imával alszom el, ez évben kétszer is álmodtam Jézussal.

Magamról annyit hogy beteg vagyok sajnos van több betegségem is, a mostani annyira. Hogy fel állni nem tudtam és a kezeim nem bírtam mozgatni!

Múlt héten valami súgta hogy el kell mennem a templomban misére, pedig nagyon beteg voltam, el is mentünk a férjemmel, és pont az anyák és kismamák szent meséjét ünnepelték.

Sokkal jobban lettem már a kezeim sem fáj és tudok járni is! Tegnap este sírva mondtam el az esti imát úgy is aludtam el.

És nem emlékszem rá hogy álmomban vagy valóságban,.... Meg jelent szűz Mária fényes volt és csak az alakját látam, arra emlékszem hogy át fordultam a másik oldalamra és már nem volt ott. De szerintem valós lehetett mert ki mentem a mosdóba mikor el tűnt.

Kérem kíméljenek a gúnyos emberek! Így is reggel óta gondolkodtam hogy ki e írjam!

Nagyon nagyon szépen köszönöm a normális választ. <3

2016. júl. 6. 12:20
1 2
 1/17 anonim válasza:
60%
Hasonló eset volt velem is :S.. Vak voltam és egy fodrász meggyógyított (volt emo srác)
2016. júl. 6. 12:27
 2/17 A kérdező kommentje:

Nyomtam a zöld kezecskét. Nagyon meg ható válasz.

Tudtam ez lesz a gúnyos meg jegyzés!

2016. júl. 6. 12:31
 3/17 anonim válasza:
67%
Te nem vagy 37 éves nő, mert akkor jobban írnál :3, helyesen :D
2016. júl. 6. 12:37
 4/17 A kérdező kommentje:
Jó rendben látom nincs értelme jól sejtettem, felejtsük el a kérdést.
2016. júl. 6. 12:42
 5/17 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem sürgősen állj le az LSD-ről, főleg, hogy írod, hogy beteg is vagy.
2016. júl. 6. 13:05
 6/17 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem olvasd át a betegtájékoztatókat a mellékhatásokról...
2016. júl. 6. 13:23
 7/17 anonim válasza:
43%

Paranoid skizofrenia tünetei így kezdődnek.

Ha már mindennapos a hallucináció, akkor középsúlyos esetről beszélünk, ami azonnali beavatkozást igényel.(zártosztály).

Ha nálad ez csak alkalmanként fordul elő, akkor enyhe tüneteid vannak, orvost keress fel, mert gyógyszer, és kezelés kell.

2016. júl. 6. 13:38
 8/17 anonim válasza:
26%
en hiszek neked, legy tovabbra is jo, es ne terj le a helyes utrol, a menyorszagba fogsz kerulni, jehova, jezus, es szuz maria veled vannak.
2016. júl. 6. 14:43
 9/17 anonim ***** válasza:
81%

A 7es sem azt mondta, hogy nem hisz neki, én is elhiszem hogy látta, csakhát ez hallucináció volt, semmi más...

2016. júl. 6. 15:22
 10/17 anonim ***** válasza:
75%
Mit szívtál néni?
2016. júl. 6. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!