jav.:
A szobor belsejében lehetett két cső a két szemére kivezetve, ahol vörös festékes vizet nyomott ki egy beépített minipumpa.
Én is gondoltam az egyház reklámfogására, de
1) sokkal gyakoribb lenne, és ötvöződne más "csodákkal"
2) nem egy ilyen esetben szemtanúk előtt kezdett bugyogni a vér a "szemekből".
Ezeket a szobrokat többnyire megvizsgálták, és nem találtak semmi gyanúsat. Ha véradagolós szobor lenne, akkor ugye minimum egy üreg kellene bele, valamint egy motor, ami bizonyos időközönként vért pumpál a szobor "szemeihez".
Nem tudom mire vélni, de minden vallásnak megvannak a maga misztikus jelenségei. Szerintem nem véletlenül.
A könny nem vér, a vér nem könny. Vért nem lehet könnyezni.
Maximum azt mondhatjuk, hogy Szűz Máriának megjött az első havi menstruációja. Tényleg szűz vót!!!
nem szűz-Mária, hanem Szűz Mária :D
és igen, van néhány szobor, amelyiknek a szeméből vér folyt/folyik néha.
És nehéz ám reklámfogást kivitelezni, ha a szobor nem üreges, hanem tömör fa...
Az egyik kommentelő szerint -a weboldalon ahol a hír van, ott található- amikor vérez az egyik ilyen szobor, valahol a nagyvilágban, akkor ott valami rossz fog történni. Ez bebizonyosodott, hiszen nem 1 helyen követte ezt a furcsa történést valami szerencsétlenség.
Talán ez is egy jel, hogy ott, Indiában, valami rossz fog történni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!