Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Most hivatalosan Szűz vagy...

Most hivatalosan Szűz vagy oroszlán? Augusztus 23

Figyelt kérdés

augusztus 23-án születtem, és a Facebook egyik alkalmazása szerint szűz vagyok, más oldalak (velvet) szerint oroszlán.

na most melyik a hivatalos?

2012. aug. 3. 20:23
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Egyértelműen a Facebook-nak kell hinni, mert nem véletlen az a 2. leglátogatottabb oldal az interneten. :)
2012. aug. 3. 23:01
 2/11 anonim válasza:
76%
Lehet, hogy szűz vagy, de nem sokáig...fap fap fap
2012. aug. 3. 23:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Oroszlán vagy. 24-től van szűz.
2012. aug. 3. 23:47
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
k@rva
2012. aug. 4. 01:47
 5/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a normális válaszokat :) (1,3)

de most meg a femina.hu írta hogy szűz vagyok.

2012. aug. 5. 20:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha tényleg igaz rád a jegyed, akár elvileg ki is találhatod melyik passzol jobban, nem?
2012. aug. 6. 22:50
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

Változó, hogy mikor lép át a Nap egyik jegyből a másikba. Aki "határnapon" született, nem tudhatja, hacsak nem kérdez meg egy hozzáértőt.

Ha gondolod írd le, vagy küldd el privibe nekem a születési adataidat (óra perc és hely is!) és kiszámolom neked egy perc alatt. :)

(Egy asztrológus)

2012. aug. 7. 19:15
 8/11 anonim válasza:

Én is 23.-àn és rám illik az oroszlàn is és a szüz is!

Az oroszlán inkább!

2013. aug. 1. 07:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is aug.23-án születtem, és amióta az eszemet tudom, mindig 'oroszlán' voltam, de sokan azzal jönnek, hogy 'szűz' vagyok!!! Bár, igazából nem hiszek benne, és nem foglalkoztat annyira, de a jellemzés is eléggé stimmel, mint 'oroszlán'. A napokban reggeltem egy társkeresőre, és beírtam, hogy 08.23. erre azt írja, hogy szűz. Há' mit fognak ott gondolni rólam a nők! :D
2020. okt. 7. 22:22
 10/11 anonim válasza:
Én is pontosan így vagyok ezzel. Egész életemben a családom oroszlánként tekintett rám, és sokszor az is illik rám. De aztán láttam, hogy máshol szűz a dátum. Teljesen összezavarodtam, főleg hogy ez is illik rám. Attól függ milyen időszakom van. Szóval azt szoktam mondani, hogy én vagyok a szűz oroszlán, aki még nem döntött magáról. :D
2022. jún. 14. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!