Nyilas és oroszlán testvérpár?
Ki ismer ilyen testvérpárt, esetleg részese is ennek a felállásnak?
Kíváncsi lennék milyen most a kapcsolatuk és, hogy gyerekkorukban milyen volt?
Én oroszlán vagyok,öcsém nyilas.Néha verekedtünk,komolyan is,de nagyon jó a kapcolatunk.
26/l
feltételezem, h egyneműek (fiúk).
nem tudom, szerintem jól kijönnek egymással, bár fene tudja, van-e közös érdeklődésük. a nyilas rendszerint introvertáltabb, az oroszlán extrovertáltabb típus. utóbbinak sok barátja, társasága, csaja van, előbbi visszahúzódóbb, jobban érdeklik az egyéni időtöltések, hobbik, v kitartást igénylő elfoglaltságok (pl. hangszeren tanulás). az oroszlán nagyvonalú a kis dolgokban, de a nagy dolgokban döntéshozó. a nyilas inkább fordítva, kicsinyes, de nem uralkodó típus, elismeri az oroszlán "hatalmát". íg jól megférnek egymással.
csajoknál sincs másképp. a nyilas csaj szeleburdi, naiv, könnyelmű, az oroszlán józanabb, reálisabb, okosabb. egyértelmű, ki lesz a főnök, függetlenül attól, ki az idősebb. de ori és nyilas csajok simán bulizhatnak is együtt, mert a nyilas lány nemigen introvertált típus.
ha különböző neműek, akkor egész más. de ebbe most nem megyek bele. Kérdező, ha gondolod, pontosítsd a nemeket és a korokat (ki az idősebb), így pontosabb jellemzést kapsz majd :-)
valószínűleg, amennyiben van közös életetek, vagy valami bármi, amit közösen csináltok, a tesód a "főnök". legalábbis ami a nagy irányelveket illeti.
kérdés, h ezt te el tudod-e fogadni. ha igen, akkor jól kijöttök, ha "lázadsz", akkor balhé van :-) az ori csajok minden erővel tudnak "manipulálni", akár egy ötletről van szó, akár egy véleményről. nehéz nekik megmagyarázni, ha tévednek, és azt is nehéz elfogadtatni velük, ha nem kéred a tanácsukat. nem tudom, a nyilas csaj mely ponton akad ki, talán pont a szabadságuk és önállóságuk akadályoztatásánál...? bizony, lehetnek viták, mert az ori szoros kapcsolatban rátelepszik ám az emberre, sokszor jobb helyeselni, mint vitába szállni :-)
DE!!! az oroszlánra mindig számíthatsz, h segít, ha bajban vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!