Oroszlán csillagjegy, bak aszcendens?
Kedves válaszolók! Mindenki abban hisz, amiben akar, szeretném, ha ezt tisztáznánk! Ennyi erővel lebarmozhatnánk mindenkit, aki más, mint mi! De most komolyan. Van, aki hisz az asztrológiában. Na és? Mit érdekel az titeket?
Ez nem vélemény-nyilvánítás, hanem gyakori kérdések. Ő feltett egy tök normális kérdést, és ha ti nem tudtok normális választ írni, akkor ne is írjatok semmit. Senkit sem érdekel a véleményetek.
Kedves kérdező! Szerintem nem egyszerű ez a horoszkóp ezzel az aszcendenssel. Én bak vagyok, így ezt az oldalát ismerem. Sokszor megyünk fejjel a falnak, és kitartunk az elhatározásaink mellett, de földhöz ragadt gondolataink miatt sokszor nem engedjük, hogy szárnyaljunk.
Az oroszlán egy hevesebb jellem, sokszor uralkodni szeretne másokon.
A bak és oroszlán egy jó kombináció, viszont hogyha partnert szeretnél, figyelned kell majd arra, hogy ne akard uralni, vagy jobb lenni nála. Hagyd szóhoz jutni, és hogy saját véleménye, beleszólása legyen a dolgokba. Azt nem írom le, ki illene hozzád, mert erről az a véleményem, hogy úgyis olyan jellemű embert kapunk magunk mellé, akitől tanulhatunk valamit.
Ajánlom a harmonet.hu-t, szerintem ez egy jó oldal, már ami a horoszkópot illeti:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!