Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szűz napjegy, halak aszcendens...

Szűz napjegy, halak aszcendens, Vízöntő holdjegy. Milyen jellemre utal? :O

Figyelt kérdés

Mert nekem nem sikerül összerakni:S :D

sok az ellentmondás..

2012. aug. 3. 01:32
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Egy olyan emberre utal aki naivan hisz a horoszkópokban.... főleg, hogy ennyi adat nem is elég a pontos leíráshoz.
2012. aug. 3. 02:47
 2/5 Filinger Artemisz ***** válasza:
14%
Beírno a googleba luxus?!
2012. aug. 3. 06:30
 3/5 anonim válasza:

Szia!

A szűz napjegy önmagában egy racionális, földhöz ragadtabb, aprólékos, precíz embert jelöl általában, ellentmondás ezzel ott lehet, miszerint a halak aszcendes aki a művészi, fellegkeb járó, elrugaszkodott, érzékeny leginkább. A vízöntő holdjegy pedig a külvilág felé mutatott hangulatod tükrözi, maga a vízöntő eleve egy különc, nem tűri a konvenciókat, sablonokat, mindenben egyéni megoldásokra akar jutni, független, ő is inkább álmodozó típus. Érdekes felállás az biztos. Bár szerintem van, hogy az aszcendens meghatározóbb, mint a napjegy. Nálam is így van, mert én meg Bak napjegy, Kos aszcendens és Mérleg holdjeggyel vagyok megáldva. A mérleg miatt a művésziség elő is tör belőlem írás formájában! :)

2012. aug. 3. 06:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Filinger Artemisz : Igen,képzeld el,hogy ez nálam kib*szottul luxus számba megy...-.-""""""

Utolsó:Köszönöm szépen,hogy válaszoltál,és igen,nálad tényleg megmutatkozik a művészi hajlam^^:)

2012. aug. 3. 15:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálam ez úgy van,hogy Nyilas,Mérleg,Skorpió...

És ez is eléggé összevissza van.

Sztem biztos van 1 a 3 közül ami jobban igaz rád.

Én pl majdnem mindenben Skorpió vonásokat fedezek fel magamon.

2012. aug. 6. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!