Találkoztatok már Angyallal vagy Angyalokkal?
Figyelt kérdés
Termèszetfeletti lènyek, Angyallok, misztikusz megjelenès, csoda, hihetettlen, nem földi eredetü, kàpràzat a szemnek.2016. júl. 1. 01:22
1/11 anonim válasza:
que? Igen,minden évben,karácsonykor,ott lógnak a karácsonyfán !
2/11 anonim válasza:
Talán igen...egyszer régen a Keleti pályaudvaron Budapesten. De azt, hogy valóban angyal volt e nem fogom megtudni ebben az életben soha.
3/11 anonim válasza:
M'ért nem írtál elöbb ?
Egy hete még naponta jártak egy haveromhoz ,de az is lehet ,hogy éjjeli pillangók voltak nemtom ,hogy ti most minek nevezitek .
Szóval ha csak 2-3 nappal elöbb írsz elkérem az egyik számát vagy e-mailjét neked .
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Elég nekem a sok raptoid/tilián meg az illuminati.Minek nehezítsem még tovább az életem?
6/11 anonim válasza:
Még nem, de tudok egy Bandiról, aki Angyal volt.
7/11 Blade Bone válasza:
Nem tudom, de volt már olyan sokszor, hogy mintha valami segítséget kaptam volna bizonyos dolgok kapcsán, olyan érzés volt, mikor rájössz valaminek a megoldására, vagy észreveszed a semmiből az orrod előtt elhelyezkedő tárgyat, amit egy órám keresztül kerestél... Ezek nekem ugyanilyenek voltak, csak a semmiből jöttek az érzések, gondolatok, mintha egyértelműen rávezettek volna fejben. Sokszor egyáltalán nem is értettem, hogy tehettem össze olyan dolgokat fejben. Nem tudom, hogy ők voltak e a segítségeim, vagy magamtól tettem össze a dolgokat, dee minden esetre hálás vagyok mindenért. :)
8/11 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Itt Béla őrangyalt elég sokan látták .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!