Mi kellene ahhoz, hogy hivatalosan is elismerjék a "szellemek" létezését?
Látom még egy link megosztása sem megy. :D
És ti tartjátok hívők szokás szerint "magasabb tudattal" megáldottnak magatokat.Na ne röhögtess és menj szépen aludni.
Korábbi válaszomból másoltam be.. úristen, micsoda probléma, lemaradt 1 betű.
Inkább hiszek Stephen Hawkingnak, mint az itt dobálózóknak.
Nem akartam előhozakodni azzal hogy mivel foglalkozom,de a dimenziók közötti kapcsolatteremtést azért már néhányan megtapasztalhattuk. Talán vannak néhányan a szkeptikusok között is aki akarva,akaratlan néhány jelenséget átéltek de legyintettek egyet és léptek tovább.
A dimenziók közötti válaszfal olyan mint az ablakredőny. Ezerszer leereszted és semmi és ezeregyedszer résnyire nyitva marad mert késve csukódik. A másodperc tört része ez de aki fogékony rá annak jelent valamit. Esetleg bizonyságot hogy van "odaát" no nem az igazság de egy téren és időn kívüli folyamat amit nevezhetünk "szellemvilágnak" de mivel ráhatásunk nincs "őket" nem zavarja. Az sem hogy ideát elismerik vagy sem a meglétüket. Az idő a tér mint fogalom az ember alkotása mint a 3 dimenzió amiben méregethetsz bármit,bármikor.
"Inkább hiszek Stephen Hawkingnak, mint az itt dobálózóknak."
Sosem beszélt arról, hogy léteznek szellemek. Amit bemásoltál szöveg, sem erről szól.
"A dimenziók közötti válaszfal olyan mint az ablakredőny. Ezerszer leereszted és semmi és ezeregyedszer résnyire nyitva marad mert késve csukódik. A másodperc tört része ez de aki fogékony rá annak jelent valamit."
És erre a hatalmas tudásra hol tettél szert? Ha ezt normálisan, bizonyítékokkal alátámasztva elő adod, azt hiszem minimum 1 Nobel-díjjal lennél gazdagabb. Csak hát ott ugye a bullshitet önmagában nem fogadják el.
Ahhoz, hogy HIVATALOSAN is elismerjék kézzelfogható bizonyítékok kellenek.
Úgyhiszem az egyetlen mód, ami osztatlanul megszüntetné a kétkedést, ha láthatóvá tudnád tenni őket mindenki számára.
A 12% is jó nekem hiszen ha centire meg kilóra lehetne mérni a szellemet akkor nyugodtan a piacon is vásárolhatnál 10kg. szellemet és ha 3x eszel belőle eláll majd a hűtőben.
A test anyag nos aki itt közületek nyakig bele van süllyedve az valószínűleg csak azt látja amit ráfirkantanak egy táblára és elé tartják.Ezzel jól elvan mert évekig mutogatták neki az iskolában s így ő mindent tud.Ezt én a materializmus(anyagelvűség) nyomorának tekintem. Lukács György filozófiájáról le kéne jönni esetleg Hegelére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!