Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tudnám még jobban...

Hogyan tudnám még jobban kinyitni a harmadik szemem?

Figyelt kérdés
Valamilyen szinten érzem a szellemeket, a jelenlétüket, de látni is szeretném őket. Hogyan tudnám kis időn belül megfelelően kinyitni a harmadik szememet? Olvastam olyasmit , hogy meditálni kell... Valaki aki már tapasztalt ebben a témában tudna segíteni és elmagyarázni? Köszönöm

2016. jún. 15. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Feszítővas?
2016. jún. 15. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Vannak irányított meditációk pl youtube-on, de keress rá, vannak leírások is, ha az jobban tetszik.
2016. jún. 15. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

elemental4, én az ollóra gondoltam:)

Csak nem akartam bántani a kedves kérdezőt.

2016. jún. 15. 23:18
 4/8 anonim ***** válasza:
gyakorlással.
2016. jún. 15. 23:42
 5/8 anonim ***** válasza:
7%
Most ki a csipát vagy mereszd ki a szemed.
2016. jún. 16. 00:14
 6/8 anonim ***** válasza:
95%

Nos akkor leírom az őszinte válaszomat:

Önismerettel, és a szeretet megtanulásával - feltétel nélküli elfogadással minden és mindenki iránt. Ezek kellenek hozzá. Enélkül használhatsz bármilyen mantrát, technikát - nem fog menni.

2016. jún. 18. 11:21
 7/8 anonim ***** válasza:
91%
A harmadik szem egyébként nem a homlokcsakra, de nem is a tobozmirigy. Az ember tudatosságának egy szintja, ahol már mindenkiben és mindenben Istent látja, és ahogy fejlődik a tudatosságod - úgy leszel érzékenyebb más "valóságokra". Semmi köze ehhez a csakráknak.
2016. jún. 18. 11:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem akartam szellemeket látni, bár a házban amiben laktunk kb fél évvel ezelőttig volt egy-két jelenség. Például volt egy elektromos szemetesünk,ha közel mentél a hozzá a szenzor érzékelte és ekkor nyílt fel a teteje. Nos néha a kuka önálló életet élt magától felnyílt és lecsukódott ezt egymás után elkezdte és kb 1-2 percig nem is hagyta abba. De végül volt,hogy magától leállt ha nem akkor lekapcsoltam. . Aztán hónapokig semmi baja sem volt, időszkaosan fordult elő ez a jelenség. JÓ oké lehet elektromos meghibásodás de magától meg tud javulni?

A konyhában mikor foglalatoskodtam egyszer csak három éles koppanásra riadtam ,tértem magamhoz a gondolataimból. Semmi máshoz nem hasonlítható,mintha fémmel kocogtatták volna az ablakot.

Egy másik elektromos furcsaság. Volt egy állólámpa a nappaliban amit távirányítóval ki-be lehetett kapcsolgatni. Na volt hogy ez is hajnalban felkapcsolva várt rám. Egymás utáni reggeleken sorozatban. Először elkönyveltem meghibásodásnak,de mégis gyanús volt hisz nappal soha nem kapcsolt magától be. Egy reggel felmérgelt és csak úgy a bizonyos szellemnek :D odamondtam,hogy ne kapcsolgassa a lámpát ,ne fogyassza már az áramunkat ha lehet. Persze vicces volt mégis egy időszakra a lámpa "megjavult" utána hónapok is elteltek és nem volt semmi, aztán kezdte elölről.

Na és azért gondolom hogy néha meglátogatott minket vki vagy vmi ,mert egy bizonyos estén láttam egy kis fénygömböt. Fürödtem pont és a lépcsőfeljáró szemben volt az ajtóval, ajtó nyitva, cicám nagyon figyelt valamit a lépcső tetején. Na akkoriban pont elfoglalt voltam a jelenben ,mostban lenni gyakorlásával és a harmadik szememre koncentrálással. Ekkoris totálisan koncetnráltam és látni akartam amit a cica. Persze először felmerül hogy csak vmi mást lát muslinca ,vagy légy. DE neem ez fura volt. Meredten egy pontra nézett. Egyszer csak elkezdte követni a vmit lefelé ,megdermedve figyeltem és nagyon akartam látni... mikor hirtelen a cica ugrott egyet hogy elkapja és én megláttam egy röpke pillanatra a gömböt ami áttetsző volt és a cica előtt repült el ,tehát a cicát láttam rajta keresztül. Én ezt akkoriban láttam mikor a harmadik szemmel voltam elfoglalva és ahogy egy előző hozzászóló írta ,tényleg hogy fontos az életszemléletünk megváltoztatása is. Tehát tényleg a szeretet a hála és pozitív gondolkodás visz előre.

Na még egy sztori: Szoláriumban kb 20 percig hálát adtam mindenért mialatt rákoncentráltam a homlokom közepére hihetetlen erős nyomást éreztem mire kiszálltam a szoli alól. Utána sem akart elmúlni legalább fél órára. Másnap volt egy tapasztalásom és ennek a számlájára írom, bevillantak elmémbe képek amik pár másodperc múlva történtek meg. Például bevillant egy érzés először, mintha érezném a 100 ft energiáját, pedig gondolatban nem a pénz körül jártam egyáltalán :D Ezután hirtelen pedig bevillant a 100ft mint egy kép. És közvetlen ezután ott hevert a 100 ft előttem a járdán.

Volt hogy ültem a fotelban hálával telve, és megint csak homlokom közepére koncentrálva mikor fejem tetején (akkoriban) olyan erős nyomást éreztem ami megijesztett. Nem tudom mi lehetett ,lehet az univerzum energiája áramlott a fejem búbján a testembe. Ijesztő volt olyankor ,gyors elfordítottam figyelmem a harmadik szememről de a nyomás fokozatosan hagyott csak alább. Én nem igazán vagyok eme dolgok gyakorlója ,akkoriban viszont iszonyatosan érdekeltek..és bizony tapasztaltam is pár dolgot. Tehát nyugodtan vágj bele. Majd ráérzel.

Légy pozitív , adj hálát... tehát lépj kapcsolatba az unvierzum/isteni energiákkal is. Hisz ez a mozgatórugó tapasztalataim szerint. Sok sikert!

2016. júl. 20. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!