Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tudnam kiuzni magambol...

Hogyan tudnam kiuzni magambol a gonoszt?

Figyelt kérdés
erzem hogy itt van bennem ez a valami es belulrol akar elpusztitani gyotor, allandoan furdal a lelkiismeret mindenfele hulyeseg miatt ezt tudom hogy ő csinalja mert pl ha vmi rosszat teszek akkor nem furdal. pl probalok tanulni hogy felvegyenek a tanfolyamra mert lesz felveteli es furdal gyotor nem hagy tanulni azt akarja hogy csoves legyek rossz legyen nekem pl furdal hogy nincs ertelme tanulni meg hogy ha tobbre viszem veletlenul mint tesom akkor tesom megol almomban meg ilyenek en tudom h ez hulyeseg, de ez a valami ilyenekel gyotor kerlek segitsetek hogy tudnam ot eluzni? Templomban a papok tudnak segiteni? Esetleg egy ordoguzo?

#gonosz #gyotor
2016. jún. 5. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
a düh, a félelem, az erőszak ez mind a Sötét Oldal. A félelem dühöt szül, ami gyűlöletet, a gyűlölet... kínt és szenvedést.
2016. jún. 5. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
2016. jún. 5. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nincs veled semmi baj, csak némi önfegyelmet és objektivitást kéne elsajátítanod. Én azt hiszem azért van lelkiismeret furdalásod mindenféle hülyeség miatt, mert ami feladatod lenne - pl. a tanulás - ahhoz egyáltalán nincs kedved, ellenben nyomaszt a tudat hogy rossz vége lesz ha nem teszed meg ami a feladatod. Megnyugtatlak, a legtöbb kényszerből tanuló így érez. :)

Próbálj úgy túllendülni a problémán, hogy tervezd meg a napodat, értem ez alatt hogy döntsd el hogy ettől-eddig tanulni fogsz, ha törik, ha szakad. Az elején nehéz lesz, de ha tartod magad hozzá, akkor napi rutinná válik és nem lesz annyira ellenszenves.

Ha nehezedre esik nekikezdeni, akkor gondolj arra hogy milyen előnyei vannak az életedre nézve a tanulásnak és hogy milyen kevés időt foglal le valójában a teljes életedből, a jövőt is beleszámítva. Szóval ne arra gondolj hogy csöves leszel ha nem tanulsz, hanem arra hogy jobb életed lesz ha tanulsz.

A tesóddal kapcsolatos félelemre két dolgot tudok mondani. Egyrészt beszélj valamelyik szülőddel vagy nagyszülővel vagy tanárral vagy pappal, - valakivel akiről azt gondolod hogy tud segíteni - hogy túl nagy rajtad a nyomás és félelmeid vannak emiatt.

Másrészt azt tudom tanácsolni hogy mikor elfog a félelem akkor vedd észre hogy félsz - ez némi gyakorlást igényelhet -, és vedd szemügyre a félelmed okát. Mivel a félelmedről tudod hogy hülyeség, ha akkor vizsgálod meg mikor rád tör, könnyebb lesz felülkerekedned rajta és a száma is csökken.

Egyik sem azonnali megoldás, de ez olyan mint a tanulás, hosszabb távon van haszna.

2016. jún. 5. 10:52
 4/5 Legoman ***** válasza:

Nem gyötör a gonosz, te gyötröd magad.

A tesód többre vitte, mint te. De ne felejtsd el, hogy azzal motiválsz másokat, ha az eredményeidről szívesen beszélsz (nem felvágni vele), nem pedig azzal, ha elhallgatod.

Adni is csak úgy tudsz, ha van mit. Elérni is csak úgy tudsz bármit, ha van mivel.

2016. jún. 5. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj, nekem is voltak eros buntudat erzeseim suli alatt es sok sok szorogasom, mert ez az. Nem konnyu megfelelni sok elvarasnak, sokszor tokeletesek akarunk lenni, de nem vagyunk. Megnyugtatlak, el fog mulni, nekem akkor mult el amikor leerettsegiztem. Amint megallod a helyed az eletben ra fogsz jonni, hogy a suli meg a papirok nem is olyan fontosak. A lenyeg, hogy probald megtalalni amit szeretsz es arra fektess minel tobb hangsulyt, mert abban leszel kivalo amit szeretsz. Lehet az barmi, akar extrem dolog is vagy olyasmi amin masok csak nevetnek. Hozzateszem ilyen biztosan lesz mindig de azokkal nem erdemes tul sokat foglalkozni.
2016. jún. 8. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!