Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehet szellemet kiűzni?

Hogyan lehet szellemet kiűzni?

Figyelt kérdés
Előre kérem, hogy szkeptikusok ne írjanak ide! Tegnap apával beszélgettem a naplaliban, egyszer csak elkezdett villogni a lámpa(olyan lámpánk van, aminél lehet állítani a fényerőt) először azt hittem, hogy apa szórakozik velem, de nem. Apa egyébként egyáltalán nem hisz az ilyenekben ezért elkezdett hülyéskedni, hogy "mama te vagy az?" Aztán én is hogy "papa te vagy az?" Ekkor már abbamaradt a villogás, és a kérdésekre sem jött "jel". Apa mondta, hogy biztos valaki akit nem ismerünk, lehet már itt sincs (ezt mind azért mondta, hogy engem ijesztegessen. Sikerrel járt mert fogtam már a kezét annyira féltem) akkor megkérdeztem, hogy "itt vagy még?" És abban a pillanatban újra felvillant a lámpa. Apa is meginedt kicsit mert megszorította a kezem. Persze azt mondja, hogy az árammal volt baj. Egész este nem aludtam, hajnalban sikerült kicsit aludnom. Reggel arra keltem, hogy a szobámban bekapcsolódott a tv magától. Átmentem a nappaliba anyához, aki akkor mondta, hogy az előbb kikapcsolt a számítógép. Szellem lehet? Néha ha egyedül vagyok itthon, azt érzem, mintha lenne velem valaki/valami. Nem az első eset, hogy fura dolgok történnek a lakásban. Előre is köszönöm a válaszokat! 18/L

#szellem #szellem kiűzése
2016. máj. 27. 11:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Hívd az ortodox papot a tömjénnel. :D
2016. máj. 27. 12:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Kérd meg a Winchester fivéreket Sam-et és Dean-t. Ök biztos tudnak neked ezügyben segíteni.

Nekik az a módszerük, hogy kiderítik ki a szellem, ez a dolog nehezebb része, majd, ezután pedig a tárgyat, amihez kötödik, vagy amiben a dns-e megtalálható, behintik vastagon sóval, utána pedig elégetik. Így a szellem megsemmisül. Próbáld ki.

Jó szelleműzést!

2016. máj. 27. 13:10
 3/10 anonim válasza:
48%
Most komolyan, az emberekben már fel sem merül, hogy az elektronikus hálózat és szerkezetek nem valami örökké tökéletes hibátlan dolgok, hanem néha meghibásodhatnak? Persze tudom, hogy egyszerűbb bemagyarázni valami ezoterikus baromságot, de azért mégis...
2016. máj. 27. 13:44
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem csak rövidzárlat :D
2016. máj. 27. 14:12
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

Első körben kétkedj egészségesen. A leírásodban csak elektromos eszközök eltéréseiről írtál. Ez valóban lehet az elektromos rendszer hibája. Ha más fizikai jelenséget is tapasztalsz, akkor érdemes valami nem átlagosra gyanakodni. A jelenlétérzet nem mindig jelent valódi jelenlétet. Ha az ember fél, vagy stresszes, általában érez fenyegető jelenlétet maga körül, kiváltképp, ha például szellemektől, vagy más testetlen dolgoktól fél. Ugyanakkor ilyen egyszerűen nem zárható ki a "paranormális" eredet sem, amíg mindent alaposan meg nem vizsgálsz.

Ha 18 vagy, és lány, akkor lehet hogy poltergeist jelenség. Ugyan a poltergeist azt jelenti, hogy kopogó szellem, de a legritkább esetben igazi szellem. Majdnem mindig egy tizenéves gyerek a jelenség központja, az esetek többségében lány. A jelenség a tizenéves belső feszültségének kivetülése a környezetére. Amolyan akaratlan pszichokinetikus jelenség. Ha az érintett fiatal kinő a stresszes korosztályból, vagy más okból csökken benne az általános feszültség, a jelenség azonnal abbamarad. Könnyű letesztelni, hogy így van e. Ha a jelenségek csak akkor mutatkoznak, amikor otthon vagy, első sorban a jelenlétedben, akkor poltergeist. Ha akkor is jelentkeznek a furcsaságok, amikor nem vagy otthon, akkor valami más az oka.

2016. máj. 27. 14:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább valami elektronikai dolog állhat a háttérben. Most komolyan, ha van szellem, akkor bekapcsolja a tévét? De ha azt hiszed, hogy tényleg azok vannak, menj el egy templomba, vigyél egy kis üveget, kérjél szenteltvizet, minden templomban van egy jó nagy vödörrel minimum, és adnak is, és hints meg vele minden helységet. A rossz "erők"hogy így mondjam, ezt nem bírják elviselni. Vagy szenteltesd fel a házat egy pappal.
2016. máj. 27. 14:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Tuti szellem mi lehetet volna. Biztos nem valami hálozati problèma
2016. máj. 27. 15:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Lidérc! Nyomás!
2016. máj. 27. 15:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Kiskoromban láttam is egy alakot az egyik szobában. Előttünk a dédiék laktak itt, és ők sosem tudtak abban a szobában aludni, vagy ha tudtak akkor is rémálmaik voltak. Ezt apa mesélte mert ő velük lakott egy darabig. Kb két éve téle ültem a konyhában, mindenki a nappaliban filmet nézett. Zenét hallgattam, elkezdtem gondolkozni a papámon, akit nem ismertem mert meghalt mielőtt születtem. Csak így a semmiből elszóltam magam, hogy "papa ha ittvagy velem adj valami jelet" még el is mosolyodtam közben hogy hogy lehetek ilyen hülye. Erre becsapódott a szobaajtóm. Azt hittem viccelődnek anyáék, de nem tudtak semmiről..
2016. máj. 27. 15:58
 10/10 anonim válasza:
Fingasz egy jó büdöset vagy hívsz engem és én 200000 ft-ért fingok én egy jó büdöset
2016. jún. 5. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!