Szellemet lattam az elobb?
Figyelt kérdés
Kb 10 perce kimentem az eloszobaba bezarni az ajtot.. Es akkor kineztem az ablakon nem tudom miert.. Es egyszercsak arra lettem figyelmes hogy egy feheren vilagito fej (csak a fejet lattam) rohadt gyorsan elsuhan. Nagyon megijedtem. Feher volt az egesz alak. Azis lehet,hogy nem kinnt tortent hanem az ablakbol tukrozodott?? Akkor viszont a hatam mogott tortent.... Alig lattam kb 1 mp re nagyon gyorsvolt. Es most az elobb kinentem megint es azt vettem eszre hogy valaki az ablakon harmat kopog!! (Egyedul vagyok otthon,szuleim,tesom kizarva!!) most mit tegyek! Felek otthon egyedul maradni! Csak normailisak irjanak! Koszi.2016. máj. 8. 22:04
11/19 anonim válasza:
1./ A félelemtől f.sás szellemét láttad,
2./ az otthonról elmenetel kényszere magyarázatának szellemét láttad.
13/19 anonim válasza:
A kopasz Pistát láttad, amint rohant a kocsmába láthatósági mellényben.A feje világított meg a mellénye.
14/19 anonim válasza:
Ilyen már velem is volt!! Én azóta nem maradok otthon magamban, hanem rászoktam a fűre és megyek át haverhoz drogozni ://
15/19 anonim válasza:
mivel a szellem nem materiális dolog(már ha létezik),nem tud ártani semmilyen materiális élőlénynek,viszont a tárgyakat tudja manipulálni/mozgatni,de hozzád vágni nem fog semmit. nem arra volt kitalálva a szellem. a Kopogószellem pedig csak trollkodik,alias próbál jól keresztbe tenni neked,bosszantani,mérgesíteni. De bántani nem fog,viszont jót röhög ha elesel a szőnyegben :D
16/19 A kérdező kommentje:
Koszi utolso, vegre egy normalis valasz...
2016. máj. 16. 20:58
18/19 A kérdező kommentje:
Azota semmi Szóval megnyugodtam.koszi mindenkinek
2016. máj. 29. 11:44
19/19 anonim válasza:
Lidérc volt direkt fog ijesztgetni mert az érzelmi energia a tápláléka és szüksége van rá. Ha nem foglalkozol vele elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!