Miről ismerünk fel egy táltost?
Figyelt kérdés
2016. máj. 8. 21:38
11/15 anonim válasza:
A táltos paripának négy lába van, repül,és csak rohadtul csípős, már-már égető kaját eszik, ezért iszonyú gebe.Annak a hátán ül a táltos, csak ő tudja szőrén megülni,és " széppé varázsolni" (tehét lehet, hogy kozmetikus,vagy fodrász, stylist,esetleg sminkes. Ez szűkíti a kört)! De a táltost úgy is fölismered, hogy több foggal, vagy csonttal születik,jósolgat meg ilyesmi,hasonlít a boszorkányhoz.Ha biztos akarsz lenni , hogy az kérned kell tőle egy hét éves kora előtti (ha lehet panoráma )fogröntgen-képet,+ egy igazolást, hogy soha életében nem szerepelt a Mónika-showban.Kérdezd meg, hogy vegán-e, mert ha az, akkor biztos nem táltos.(A táltosok szeretik a tejet, meg a tojást).
12/15 anonim válasza:
ti LSD-t nem árultok véletlenül?
13/15 anonim válasza:
Ady Endre 6-6 ujjal született. A még ma sem szokványos versei és gondolkodásmódja alapján döntsétek el, hogy táltos volt-e, vagy sem...
14/15 A kérdező kommentje:
Hűha nagy port kavartam :)
Nekem 20 ujjam van 10 a kezemen 10 a lábamon bár soha nem számoltam. Nem részleteztem hogy arra a táltosra gondolok ami a mitológiában 1000-30000 évre tekint vissza a magyar koronával. Honfoglalás előttről. A hét vezér 900-ban 1116 éve kapta a nevét hogy honfoglaló ősatyák. De mi az ismertető jele annak a ma élő embernek akit táltos néven kategorizál a tudomány?
2016. máj. 16. 14:33
15/15 anonim válasza:
Az az ismertető jele , ha beszélsz egy ilyen emberrel , rájössz , hogy valós gyakorlati tapasztalata van a szellem világról és ezt bizonyítani is tudja .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!