Lehet, hogy az idegenek tudománya hasonló, ahhoz amit mi spirituálisként ismerünk?
F.B.I szakemberek kilátüket titokban tartva, elmondták, hogy az 51-es körzetben élő idegen lényektől megpróbáltak információkat, tudoányt tanulni. Összeültek hogy faggassák, de mindössze Kétszer havonta, 3-5 órán át faggadták a földönkívülit, mert tovább nem bírta a primtív embereknek magyarázni a magas szintű tudományt.
Mintha csimpáznak tanítanál kvantumfizikát, ez derült ki a tudósok nagyon csüggedtek voltak, mert rájöttek, hogy fel sem képesek fogni, azt amit az idegenek tudnak.
Lehet oly nagy a tudásuk az idegeneknek, hogy ha elmesélné egy idegen, fel sem lennénk képesek fogni ? Ha nem tudnánk hogy földönkívüli mondja, kinevetnék a tudósok, közben a miénket évezredekkel meghaladó kvantumfizikai tudást akarnak elmondani ? Lehet az Ősi vallásokban is ezek vannak leírva.
Lehetséges, hogy valamikor rá kell eszmélnünk, hogy a tudomány egy nagyon magas még általunk soká el nem ért állapotában nem is különbözik a spiritualitástól ?
Igen tanulságos intejrú https://www.youtube.com/watch?v=0aEMT7iSmHc
Már az 51-es körzetben lévő idegeneket illetően megdől a teóriád.
Amúgy is, a földönkívülieknek (ha feltételezzük, hogy léteznek) teljesen más a tudományuk, a több millió emberi jelölés és fogalom közül ha 1 hasonlítana az övéikhez, már sokat mondanék.
Ez az egész dolog olyan hogy nem tudhatjuk igazából mi is van. Mind szép és jó, viszonylag elhiszem hogy léteznek földönkivüliek, de sajnos ezzel nem sokat érek, mivel nem tudom a kutyával se megosztani, mert bizonyiték alapján nem hiszi el SENKI. Ugye?
Az 51-es körzetről se tudunk igazából semmit hogy valójában micsoda... Vagy ha te tudod, mutass kérlek egy-két bizonyitékot? Ez a videó/interjú? Hurrá ! Várj, csinálok én is egy videót, összehordok benne minden dolgot és akkor feltöltöm. És jönnek a látogatók, megnézik....
Elég mélyen benne vagyok amúgy a témában, de sok szkeptikus kérdezte vissza hogy van rá bizonyitékom, amit mondok? Hát nincs, ennyi.
Én is lgondolkoztam ezen, ezért hanyagoltam is a témát. Ez kb olyan, és hidd el, hogy semmi értelme. Ha igen, ez igy van ahogy leirod, akkor mi van? Jobb lesz az életünk?
Mivel? Hogy majd a szuper kis földönkivüli megosztja a tudását a buta emberekkel? Óóóóh. Na ez az amibe már akkorse tudnék hinni ha igaz lenne... :)))
1) Nyilvánvalóan ha egy idegen civilizáció tudósával beszélnénk a világ működéséről, az ő megközelítésük, a fejlődés iránya és mértéke nagyon nagyban különbözne, vagyis nem nagyon értenénk egymást.
2) A spiritualitás nem működik. Ha olyan tudomány lenne, amit még nem ismerünk, akkor működne. Szóval nem.
3) Nincsenek idegenek a Földön.
"1) Nyilvánvalóan ha egy idegen civilizáció tudósával beszélnénk a világ működéséről, az ő megközelítésük, a fejlődés iránya és mértéke nagyon nagyban különbözne, vagyis nem nagyon értenénk egymást. "
Ez pont nem igaz ! A nyelv más, de amit leírnak az ugyanaz, a fizika is ugyanaz mindenhol. Egy indiai gyerek sem tanul mást fizika alatt, mint egy magyar vagy kanadiai
"2) A spiritualitás nem működik. Ha olyan tudomány lenne, amit még nem ismerünk, akkor működne. Szóval nem."
Pont működik ! Neked nem mert nem ismered, nemhiszel benne, így nem vagy képes használni a bevonzást, villámolvasást és egyéb dolgot
"3) Nincsenek idegenek a Földön."
Vannak, a mexikói, indiai kormány és a cseh Tudományos akadémiai elismerte
"Ha az idegenek tudása hasonlít a mi spirituálisnak ismertünkhöz, akkor az ő spirituális tudásuk hasonlít a mi nemspirituálisunkéhoz?"
Na, ez egy nagy marhaság. Ugyanis az idegeneknek nincs spiritualizmusok, csak tudományban hisznek, viszont ami nekünk ismeretlen, de érezzük az az ezotéria, de az is tudomány
"Ez pont nem igaz ! A nyelv más, de amit leírnak az ugyanaz, a fizika is ugyanaz mindenhol. Egy indiai gyerek sem tanul mást fizika alatt, mint egy magyar vagy kanadiai "
Más irányú fejlődés. Ezen mit nem értesz? Nem különböző valóságot írnak le, csak annak különböző részeit más-más részletességgel, pontossággal, odafigyeléssel. A mi matematikai és fizikai ismereteink alapján pl elég rossz modellt tudunk készíteni folyadékok turbulens áramlására. Ha pl az ufóknál az volt a kiindulópontja a tudományoknak, akkor onnan az egész algebra, differenciál és integrálszámítás arra épülve lett kialakítva, így alapjaiban más, mint a miénk. Vagy mondjuk ők sokkal több mindent statisztikai alapokon vizsgálnak, így az egész fenomenologikus termodinamikát át lehet ugrani. Stb. Ha mást tartanak fontosnak, ami nyilvánvalóan következik abból, hogy mások az életkörülményeik, akkor szükségszerűen a tudományaik alapvetően különbözni fognak a miénktől.
"Pont működik"
Nem. Ha működne, nem spiritualitásnak meg ezotériának hívnánk, hanem tudománynak, és nem guruk meg tanítók meg mittudoménmik foglalkoznának vele, hanem tudósok. Pl a gyógynövények tana, amivel a "boszorkányok" meg "javasasszonyok" foglalkoztak az megalapozott volt. Ma orvosok, vegyészek és gyógyszerészek foglalkoznak velük. Amivel meg az asztrológusok foglalkoztak, azt is megvizsgáltuk, megállapítottuk, hogy baromság, így ma is az "ezotéria" témaköre. Ez már csak így működik. Senki sem támaszkodik ezoterikus leírásra ha igaza van, és leírhatná tudományosan is ugyanazt.
"Vannak, a mexikói, indiai kormány és a cseh Tudományos akadémiai elismerte "
A kormányokon nem is csodálkozok. A föld összes politikusát ki kéne irtani. 15 szavazatért eladnák az anyjukat is. De a cseh tud. akadémiáról tudnál linket mutatni? Rágugliztam, és egy darab értelmes forrást sem találtam.
"Na, ez egy nagy marhaság. Ugyanis az idegeneknek nincs spiritualizmusok, csak tudományban hisznek, viszont ami nekünk ismeretlen, de érezzük az az ezotéria, de az is tudomány"
És ezt honnan is tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!