Te mit tennél ha holnap Zombi apokalipszis lenne?
Ha zombi apokalipszis létezne, akkor az egyszarvúak is léteznének.
Megfognék egyet és elrepülnék vele a rózsaszín vattacukorfelhőkbe.
Bevédenék egy jó nagy épületet egy elég nagy csoporttal.
Például a tesco elég jó hely. Beszereznék csomó fegyvert
és megpróbálnám az emberekkel valahogy visszacsinálni az életet.
Megtenném azt amitől eddig féltem hiszen meghalunk előbb vagy utóbb.
Részletesebben ---- megcsókolnám hosszan azt akit eddig nem mertem, majd összefogdosnám a fenekét, aztán a pin@ját is, majd mondom neki: ne félj, holnap meghalunk. Aztán ha kiderülne hogy ő is ezt akarta csinálni akkor lesz@rnám hogy holnap zombi apokalipszis lesz mivel megtörtént életem legnagyobb szenzációja; 2. Amit megtennék: kirabolnék egy roh@dt nagy élelmiszer boltot haverokkal, meg sok bőröndel, aztán egy fegyverboltot, majd felköltözünk egy olyan tetőre ahol belátni sok helyre (elmegyünk a városból mindenképp) majd idővel beremdezzük, húzunk tetőt, ablakokat stb. 3. Amit megtennék: röhögök egy jót hogy milyen király vagyok hogy zombi apokalipszis ELŐTT megcsináltunk mindent és kényelmesen nézzük ahogy elesik az emberiség, majd talpraál. :D
Összeállítanék egy csapatot: a szeretteim, barátaim, stb. Mindenki fogná amit az otthonában talál gyorsan: élelmek, fegyverek mint pl. balta, olló, paprikaspray, hasonlók, néhány ruha, kabát hűvös időkre, elsősegélydoboz pl. kocsiból. Megbeszélnénk a városon kívül egy találkozóhelyet. Mivel itt a Mátra egy köpésre mondjuk a Gombástetőn lenne a találkozóhely, megbeszélt időpontban. A megbeszélés után 3 csapatra oszlanánk. A gyengébbek pl. gyerekek(rokongyerekek), vagy öregek(pl. mamám) lennének az egyik csapat akik fölmennek a Gombástetőre egyből mivel gyengék lassabban haladnak, illetve lenne velük néhány egészséges felnőtt fegyverrel, hogy vigyázzon rájuk. A másik csoport néhány felnőttből (szüleim, keresztszüleim, barátaim szülei, stb.) visszamennének a városba mégtöbb élelmet gyüjteni, boltokat fosztogatni, vagy esetleg eszközöket szerezni amik a későbbiekben kellhetnek. A harmadik csoportban lennének az idősebb, 12-16 éves gyerekek (én, barátaim, stb) meg néhány felnőtt, lennének náluk fegyverek akik a környező terményekből lopnának. Majd mindhárom csoport visszaérne a Gombástetőre, onnan följebb mennénk megcélozva a Gortva kilátót. Mivel messze van útközben pihennénk. Kevés rá a kockázat, hogy fertőzött túristákkal találkoznánk, persze meg van rá az esély. Fölérnénk a Gortva kilátóra, fölmennénk a legfölső emeletre, az éjszakát ott töltenénk, a sebesülteket ellátnánk. Mivel az erdőben nincs sok hely veteményesnek ahová az ellopott növényeket, illetve azokat a növényeket amiket mamám illetve akiknek van kertje otthon hozott elültetnénk ezért nem maradnánk sokáig. Pár nap után néhány erősebb férfi, vagy akár nő lemenne az erdőbe, a szerszámokkal vágnának fát, megmunkálnák, stb. Közben a fentiek folyamatosan figyelnének lenntre mikor jönnek a fertőzöttek ha jönnek és állnának lennt néhányan fegyverekkel a dolgozók körül. Fönntről kinéznénk egy közeli nyugisabb helyet ahol nekiláthatunk az építésnek, letelepedésnek. Oda hordanánk a megmunkált fát és építenénk egy házat mellette hatalmas kerítéssel ahol ültetünk. Vagy akár széntbontjatjuk a Gortva kilátot és akkor már kövünk is lenne a házhoz. Nem lenne könnyű munka, de mikor végzünk kezdődhet a termelő életmód.
Persze ez töb dolog miatt is kivitelezhetetlen, de azért 1 tervnek jó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!