Ez most akkor mi volt? (Démon. Stb? )
Éjszaka ilyen 1 óra környékén felkőltem,mert nagyon melegem volt,de olyan 1 óra múlva vissza aludtam.Majd megint felkőltem,de már ténylegesen nem tudtam visszaaludni.Fél álomban voltam amikor olyat hallottam, hogy kinyitódk a szobám ajtaja(lépteket,semmi zajt nem hallottam addig).Lassacskán oda fordúltam de be volt zárva,minden a szokásos volt.Nemsokára össze vissza max fél óra múlva vissza aludtam.Az egész álomnak semi értelme nem volt,kivéve a végének,ahol egy személy(nem tudom hogy nézett ki,mivel nem azon volt a fókusz),azt mondta hogy az ajtó mellet átfolyik egy folyó.Akkor bestresszeltem,és felkőltem.Amkor pedig felkőltem egy Fekete alakot láttam,aminek a formáját nem tudtam kivenni,se semmi ismertetőjegyét.Tehát kinyitottam a szemem és szédűltem,valamint hasonló érzésem volt ahoz,amikor becsukom a szemem és elkezdek járni a szobában,és ahol már tudom hogy ott van pl: a fal,akkor jön az az érzés.5 másodperc múlva lépett egyet,kettőt(legalábbis ahogy kivettem a formából),és szélhez hasonló hangja volt ( https://www.youtube.com/watch?v=V4cTsbuqNkg kb ilyen,csak nem folyamatos volt,hanem mintha csak egyett csapott volna a szárnyával).Félni nem féltem,de mozdúlni se akartam.Amikor elment szétnéztem,meggyújtottam a villanyt de semmi különöst nem vettem észre.A szobába egyébként egy elég nagy ablak van,ahonnan kintről bevágódott az a kevés fény.Abban vettem észre a formáját szobába.Nem lehet hogy ezt is álmodtam,mivel fent voltam,éreztem,gondolkodtam hogy most enyire hülye vagyok,vagy most mivan? Aztán már többet nem érzékeltem felőle semmit.Ez volt az első egyszeri ilyen alkalmam.Nem tudom mi volt ez,de csak mellettem állt,hajolt,majd amikor kinyitottam a szemem pár másodpercenbelűl elment.
Halucináció nem nagyon lehetett,mivel nagyon összefüggöt amit éreztem,tehát a szédülés,az a bizonyos érzés...stb amikor pedig elment mind elmúlt.
Semmi különös nem volt.
Ezzel nem kell foglalkozni. :)
Elképzelhető, hogy egy ritka Álomszívó kullancsot sikerült megfigyelned.Gyakori a megjelenésekor a penész/por szag ilyet éreztél?Valamint az eltűnése után azonnal elalszol reggel végtag és fejfájással ébredsz általában -legalábbis akik eddig látták ezt panazkodták-.
Ez a sötét színű lény menekül a fény elől ha sokáig fényen van "szertefoszlik" gyakran hallucinál a lény által "megtámadott" személy ez a lény állítólag az álmok energiájával táplálkozik.
*Con Troll elsápad*
Durva egyesek milyet halluznak. Ez leírva ijesztő és nagyon király is egyben. Remélem nem lesznek rémálmaim!
Egyébként kedves Kérdező megkérdezhetem honnan írsz? Nyelvezeted számomra ízes pl. a "felkőltem" és a "meggyújtottam a villanyt" részek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!