Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A démonok szoktak tárgyakhoz...

A démonok szoktak tárgyakhoz kötődni? Mert nekem autóbusz makettjeim vannak

Figyelt kérdés

2016. ápr. 23. 11:46
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ha tudod a választ akkor segíts! (Nem vagyok kíváncsi szkeptikusok véleményére!)
2016. ápr. 23. 11:49
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Alapvetően a démonok az élőlényekben érdekeltek, a tárgyakból nem igazán profitálnak.
2016. ápr. 23. 11:53
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
A démonok csak rába volvo hibrid busz makettekhez kötődnek, de azokhoz nagyon.
2016. ápr. 23. 11:53
 4/11 death42 ***** válasza:
A tárgyak csak eszközök, ennek ellenére a kötődés fennáll. Bárki kötödhet bármihez, ahogy te is kötődsz a nem létező démonaidhoz. Gyakran a tárgyakat nem az értéke határozza meg, hanem a haszna. Láttad már az Annabelle c. filmet? Ha igen akkor érted az utalást. :D
2016. ápr. 23. 12:19
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Küldj képet a makktejeidről, hiszen ezért írtad ki a kérdést.
2016. ápr. 23. 12:20
 6/11 A kérdező kommentje:
A maketjeimről?! Nem azért irtam ki hanem mert érdekel!
2016. ápr. 23. 18:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Kötődhetnek élőlényekhez is, meg tárgyakhoz is.

De nem értem, mért pon az autóbusz makettjaidhoz kötődnének?x'D

2016. ápr. 23. 20:13
 8/11 death42 ***** válasza:
:6 Nem halsz bele, ha csinálsz róluk egy fotót ennek köszönhetően tudni fogjuk mivel is állunk szembe. És talán ki teszem háttérképnek is. :D
2016. ápr. 23. 20:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen láttam az annabelle c.filmet de ,hogy kell képet küldeni
2016. ápr. 24. 05:56
 10/11 anonim válasza:

Na csak hogy kapj egy értelmes választ is, igen, a démonok képesek a legkedvesebb tárgyaiddal babrálni, azokat akár el is tűntethetik, de ha ez megtörténik vagy a lehető legnagyobb veszélyben. Ezt egy ezzel foglalkozó barátom mesélte el, jómagam szkeptikus vagyok, egyelőre várom hogy tapasztaljak valamit az egészből.

Viszont aggódni nem kell, azért egy démon nem bukkan fel csak úgy, legfeljebb szellemek lehetnek ott mindenütt (jók és rosszak is). Természetesen én ebben sem nagyon hiszek, de nem ítélkezem, néha egész ésszerűen hangzik az egész.

2016. ápr. 24. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!