Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek Isten megbocsájt?

Szerintetek Isten megbocsájt?

Figyelt kérdés

Gyermekként félelmetesen tiszta voltam. Szinte nem is volt negatív gondolatom, szeretetet éreztem állandóan, nagyon szerettem mindent, és mindenkit, nem tudtam haragudni, úgy érzem elég közel álltam akkor Istenhez. Azóta ismét elértem ezt az állapotot (vagy közelítek felé) egyre kevésbé vannak negatív gondolataim mióta újra imádkozok, és egyre kevésbé akarok rosszat másnak, és magamnak. Mindig kérem Istent, hogy jó útra térítsen..

Megmondom őszintén, mikor gyerek voltam szerintem nagyon nyitott voltam. Így a csakráim is nyitva lehettek. Rengetek spirituális élményem volt. Amit utólag értettem meg, hogy az-az volt. Volt negatív is sajnos. Egyik alkalommal mikor aludtam, éreztem, hogy valami fekete rám száll (lidérc lehetett) és nem tudtam felkelni. Onnantól kezdve nekem negatív gondolataim lettek, és egyre elhanyagoltam Istent. Így lehetséges hogy megszállt egy démon. Mivel más állapotban, mikor nem voltam teljesen magamnál mintha nem én irányítottam volna a testem, csináltam dolgokat, amelyeket mélységesen megbántam.. De akkor, közben nem tudtam, hogy mit csinálok. Évekre rá esett le, hogy én mit tettem, és miért olyan velem a családom amilyen. (pl. káromkodtam unokatesómmal csak úgy ok nélkül, rengeteg negatív gondolat, de történt ennél durvább is cselekedet, pl. szexuális vonzalom egy élőlény iránt, nem saját akaratomból...) Szerintetek Isten megtud nekem bocsájtani? Most hogy újra imádkozok, úgy érzem, nem engedi bejutni a negatív gondolatokat. Pedig alapjában véve kissé pesszimista vagyok, magamnak akarok rosszat néha (beteges, de szeretek megszenvedi azért, hogy később jó legyen). Úgy érzem most jobb, hogy imádkozom,és a jóra törekszem.. Mindig kérem, hogy segítsen, adjon iránymutatást, hogy érezzem, jól cselekszem, és jó úton haladok, és hogy eltudjam végezni az életfeladatom, a sorsom, szeretetteljesen, és boldogan.. Szeretnék újra közel lenni hozzá. Már most is érzem, hogy sokkal nyugodtabb vagyok, mint eddig. De már megtapasztaltam, mikor még nem tudtam pontosan mi ez a békesség, jó állapot, talán csak azt tudtam, hogy a szeretet a kulcsszó mindenre, és hittem erősen... Szeretném, hogy újra olyan legyen mint régen, gyerekként.:)

21/l

2016. máj. 1. 03:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%
Isten megbocsát, én nem. Azok a legpiszkosabbak, akik gyermeki tisztaságot erőltetnek magukra. Valójában számító vagy és becstelen.
2016. máj. 1. 08:52
 2/12 anonim ***** válasza:
14%
nincs isten ;)
2016. máj. 1. 09:00
 3/12 Legoman ***** válasza:

Mi nem tudhatjuk, hogy Isten megbocsát-e vagy sem. Azt csak ő döntheti el, és én nem dönthetek helyette.

Kérd meg Istent, hogy vegyen el tőled mindent, amit nem ő adott, és hogy mutasson neked utat.

2016. máj. 1. 09:59
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
Igen. Isten szeret. De én sem adlak könnyen.
2016. máj. 1. 11:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát ja. Az a dolga.
2016. máj. 1. 11:33
 6/12 Fish1 ***** válasza:
90%
Isten a saját képére teremtette az embert, és a Bibliában leírják azt, hogy "Isten országa bennetek van". Vagyis az Isten benned (is) van, ebből kifolyólag a bocsánatot ne kívülről várd, hanem belülről, saját magadtól.
2016. máj. 1. 18:30
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2016. máj. 1. 19:38
 8/12 anonim válasza:
Isten mindenkinek megbocsájt,aki csak kéri őt ,tiszta szívéből :) Lényeg,hogy vissza tértől az "útra" és nem hagytad,hogy a sötétség elnyelje a lelked.Ebből is látszik,hogy több benned a szeretet,mert nem hagytad magad.
2016. máj. 3. 21:04
 9/12 anonim ***** válasza:
8%

@ Dream1010

A sötétség az inkább a hívők fejében van. :D

2016. máj. 3. 21:15
 10/12 anonim ***** válasza:
De az legalább nem üres :P
2016. máj. 3. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!