Mi történik most?
Figyelt kérdés
Fél éve az iskolában szellemet idéztünk. Addig nem hittem benne, de kezdek kételkedni.. Még a szellemidézés napján egy barátnőm elment az udvari fa alatt, és az egyik ág pár centivel mögötte letört. Megnéztem az ágat, olyan volt, mintha levágták volna valamivel.. Ekkor már kezdtem félni, de ez még semmi. Van nekem egy radírom, avagy "Az osztály radírja", ami azon a napon több, mint tízszer eltűnt, végül mindig a padomban volt, órán. Na ezt nap végén a mosdóban, ott találtam meg ahol először szelleme idéztünk. Azonban egy kis darab hiányzott belőle.. Otthon minden tárgy recseg,ropog körülöttem.. Egyik éjjel, éjfél körül felriadtam valamire, fogalmam sincs mire. Ablak - ajtó bezárva, redőny lehúzva. Visszaaludtam. Hajnali kettő körül ismét felkeltem, (Éhes voltam..:SS)ekkor azonban a redőny felhúzva, ajtó kinyitva, a TV bekapcsolva. Gondoltam, biztos anyu volt. Azonban mikor indultam kifelé, megláttam egy barnás foltot az ajtó mellett. Ezt már nem tudtam mire vélni, felkeltettem anyut és megkérdeztem. Azt mondta, nem ő volt, aludjak vissza. Reggel anyu, én és a húgom kimentünk a ház elé, beszélgettünk a szomszéddal. Felnéztem a szoba (ahol aludtam) ablakára, és olyan mintha le égett volna a ház. Az ablak fölött-alatt fekete... A tárgyak az elkövetkező hetekben egyre inkább ropogtak, recsegtek, így egy kis időre átköltöztem anyuhoz a hálóba. Tesóm természetesen követett... Egyik reggel brutálisan sírva ébredt fel, hogy az álmában egy árny mindenhova követte. Megnyugtattuk. A következő két hónap nyugodt volt. Azonban április elején a Tisza partján bicikliztem vele. Hazafelé láttunk a túloldalon egy hajóst, közelebb akartam menni hogy megnézzem. Lemásztam, de amint letettem a lábam, a tesóm sírva fakadt, és egy pontra mutogatott. Kérdem, mi van ott. Azt mondta, hogy ott van valaki. Mivel sírt, nagyon megijedtem, felmásztam és hazaindultunk. Haza úton kikérdeztem. Egy alakot látott, aki guggolt, és amint szólt nekem, az alak felállt és elfutott a fák közé. Kérdeztem azt is, hogy látta e már valaha ezt az alakot, azt mondta, hogy az álmában is ő szokott lenni, bár csak ritkán. Mi történik??? Szkeptikus véleményeket nem kérem. Tudom, biztos vagyok benne hogy annak idején tényleg megidéztünk egy szellemet, és ő velem jött. Inkább az a kérdés, hogy jó, vagy rossz szándékú??2016. ápr. 23. 08:47
11/16 anonim válasza:
Apropó és azóta történt valami?
12/16 A kérdező kommentje:
Azóta csak ritkán és csak apró dolgok
2016. ápr. 27. 17:09
13/16 anonim válasza:
szerintem érdemes felkeresni egy szakembert aki vissza tudná őt juttatni ahová való. Hiába jó vagy rossz szándékú, nem ebbe a világba tartozik, mindenkinek jobb leszz, ha visszaküldik.
lehet a testvéred valóban látja őt (a gyerekek sokkal szenzitívebbek), de lehet, hogy csak az agya játszik vele, mert hallotta a történetet, fél stb... (ezt minden rossz indulat nélkül írom :))
14/16 Yuiii *-* válasza:
Hogy idéztétek meg? Mi is szellemet szeretnénk idézni, de nem tudjuk hogyan csináljuk
15/16 anonim válasza:
Utolsónak:
Nem hinném hogy jó ötlet lenne ha neki állnátok.
Ahogy leirtam mi is csináltunk régen ilyet de régen volt.
Felelőtlenség csak úgy neki ugrani mert mi lesz belőle hát ez.
16/16 A kérdező kommentje:
Yuiiii*.* Mi a Charlie Charlie Challenget csináltuk, de inkább ne próbáld ki...
2016. máj. 12. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!