Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Éreztetek már ilyet?

Éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés

Már pár ève törtènt velem , de felejthetetlen ,,élmény,, volt.

Este fele járt az idő. Akkor költöztem oda barátokhoz, az volt az első estènk együtt. Sötèt volt a szobába ,a konyhából szürödött be a lámpafèny.

Kiment wc-re a párom , egyáltalán nem fèltem...úgy semmi se járt a fejembe.:)

Az ágyon ültem törökülèsbe.A takaró vège lelógott az ágyról , a lábaimra akartam húzni.Olyan volt mintha valaki húzta volna vissza.Kicsit megtorpantantam.De már nem mertem húzgálni.Csak ültem ès vártam egyszer csak azt èreztem hogy nagyon lassan elkezdek dőlni az ágyon.Közvetlen mellettem elkezdett süppedni az ágy , ès akaratlanul dôltem arra. Nem láttam maga a süppedèst , de èreztem.

Amint levette a papucsát a barátom, hirtelen megszűnt. Mintha gyorsan felállt volna onnan .

Tudom fura ,de esküszöm így volt.

Reggel a párom korán ment dolgozni.èn mèg vissza aludtam.Egyszercsak arra keltem hogy a lábamra valami nagyon nehèz nehezedik ès jött egyre feljebb az arcomra is bem tudtam mozogni , de egy fèlpercig levegőt se kaptam.

Nem volt sötèt, nem volt a sötètîtő függöny behúzva.világos volt ès semmit ès senkit nem láttam.

Nagyon fèltem. Három feküdtem mikor ez történt alig mertem megfordulni.

Rá 10 percre hívott a párom , hogy olyan rossz èrzèse volt,gondolta megkèrdezzen jól vagyok e.

Azóta is folyamatos ak ezek a dolgok, abba a szobába még az egèsz házba.Ès nem csak velem. Többen anyósom is mikor itt aludt , még a sógornőm is mondta sokszor lèpèseket hallanak.Hallják ahogy a szőnyegen húzza vki a lábát , csoszogva lèp.

Ez szellem ? Mit akar hat? Volt már más is így?

Folyamatosan úgy èrtem mintha nèzne ,figyelne valaki!

Sokszor a fiam is aki kettő múlt emlît egy ,,sötèt bácsi,,-t.

2016. ápr. 20. 08:44
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Hát az eldőlés oka valszeg hogy elaludtál
2016. ápr. 20. 10:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem aludtam el.De azèrt köszi a választ :)
2016. ápr. 20. 11:21
 3/10 death42 ***** válasza:
43%

Mióta van mese hajlamod?

Lehet alvásparalízis vagy beszedtél valamit? Félálomban voltál?

2016. ápr. 20. 13:00
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem szedtem be semmit , ès fent voltam.

De köszi a választ kedves halál :)

2016. ápr. 20. 13:15
 5/10 death42 ***** válasza:

Szívesen, és kösz hogy legalább te tudod ki vagyok.

Nincs esetleg hamis emlék szindrómád? :D

2016. ápr. 20. 13:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Mindig foglalkoztatott a halál ;)
2016. ápr. 20. 14:00
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Húha, ez érdekes:D

Akár hiszitek, akár nem, vannak földön ragadt lelkek,"démonok" és nem te vagy az első sem az utolsó ember aki hasonlót tapasztalt.

A gyerekek és állatok jobban megérzik a szellemeket, ezt a saját fiadon is tapasztalhatod.

A többi pedig mind arra utal hogy van ott valami, valamilyen szellem, hiszen nem csak te tapasztaltad az ilyen különös eseményeket.

Nem tudod hogy ki lakott abban a lakásban előttetek?

Nagyon úgy néz ki hogy ahhoz a házhoz kötődik az a lélek.

Nem vagyok ebben nagy szakértő, hogy kit kell ilyenkor hívni, de ha a dolog nagyon elfajulna akkor szerintem vagy keressetek szakértőt vagy költözzetek ki abból a házból.És igen, tisztában vagyok vele hogy a "szakértők" 90%-a csaló, de vannak kivételek.

És mielőtt valaki leszólna hogy "Ez mekkora baromság,szellemek nem léteznek" az nagyon szerencsés hogy nem volt még tapasztalata velük.Közvetlenük nekem sem volt, de 3 nagyon közeli ismerősömnek is voltak hasonló és még rosszabb esetei mint a kérdezőnek, és én már nem kételkedem.

2016. ápr. 20. 14:23
 8/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm szépen utolsó a válaszod :)

Kicsit megnyugtató h mással is törtènek ilyen....már amennyire na...

Senkinek se kîvánom h ezt èlje át....

Remèlem èrted .

Nem tudom mi lehet de inkább csak abba szobába jellemző jobban.

Nem èrtem èn se mièrt.

Sajnos.

De mielőtt èn ide jöttem azelőtt is törtèntek ilyenek ,sőt oár napja ez a sètálás is volt.megint anyosom hallotta.

Bányász iroda volt a lakás. Itt van pár mèterre a bánya amit már nem használnak.

2016. ápr. 20. 14:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Ilyen, legalábbis hasonló élmény a édesanyámmal és a tesómmal is megtörtént. Vén banya jelenségnek nevezik, beírod, találsz róla infókat. A "Mágikus Lények Kalauza" c. könyv is említi ezt a jelenséget. Anyumat lenyomta valami a padlóra, mintha egy láthatatlan ember lett volna. Meg ő lépéseket is hallott. Anyummal és bátyámmal is kétszer történt ez.
2016. ápr. 20. 17:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod utolsó ! :) biztosan megnèzem , nem hallottam mèg erről.
2016. ápr. 21. 05:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!