Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az lehet, hogy a lányomnak...

Az lehet, hogy a lányomnak nem záródik be a 3. szeme?

Figyelt kérdés
Már... kb. 4 éves korától lát lovakat, és 3-4 éves lát egy fekete hajú nőt. Az utóbbi, félelemmel tölti el. A lovak pedig megnyugtatják. Olyan is történt, hogy az egyik osztálytársa meg akarta verni (azóta már elvittük az iskolából) , mire ,,valami" a kislányom szerint a kedvenc lova, félrelökött egy kisfiút, kb. elsős /másodikos lehetett. A kisfiú nekiesett a támadónak, mire az hirtelen elfelejtette, hogy miért is van ott. Én is ott voltam, láttam, csak a lovakat nem. Hallottam már arról, hogy 2/3-7 éves gyerekek ilyeneket látnak, csakhogy az én kislányom már 13 éves lesz idén. Lehetséges, hogy nem záródott be a 3.szeme? És ha igen, miért?

2016. ápr. 10. 20:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
19%
ahogy mondták szúrd ki a p@csába
2016. ápr. 10. 21:52
 12/23 anonim ***** válasza:
32%
13 éves lánynak már tyúkszeme van? Vagy milyen harmadik szemről beszélsz, te szerencsétlen? A tobozmirigyről?
2016. ápr. 10. 22:13
 13/23 anonim ***** válasza:
44%
Olyan embert nagyon nehéz találni itthon aki ehhez igazán ért ezoterikus szempontból , egy orvos aki lélekgyógyászattal foglalkozik , lehet , hogy tud tanácsot adni . Valószinű meg kell tanulnia együtt élni ezzel a képességével , sok helyen tanítanak meditálást , ebben a kórban már ellehet kezdeni , csak egy nagyon jó tanárt kell találni .
2016. ápr. 11. 10:00
 14/23 anonim ***** válasza:
28%
erre mondják olyan hlye mint az anyja...
2016. ápr. 11. 12:56
 15/23 anonim ***** válasza:
24%

állíts bele fogpiszkálókat majd rituálisan gráld körbe és dobj bele egy darts-ot de megteszi egy injekciós tű ciánnal töltve

garantáltan nem lessz több baj a kölköd 3. szemével

2016. ápr. 11. 17:06
 16/23 anonim ***** válasza:
90%

Minden képen sportoljon valamit a lányod mert közben a test megszabadul a salakanyagoktól és a gondolatai is tisztábbak lesznek és lelkiekben megerősödik .

A sok idióta válasszal ne foglalkozz , az ilyen emberek élvezik ha valakibe belerúghatnak .

2016. ápr. 12. 08:49
 17/23 A kérdező kommentje:
Olyan írjon, aki ért ehhez! Aki nem tudja, mi az a 3. szem, az inkább ne is szóljon hozzá. Akik pedig értelmeset írtak, azokat köszönöm szépen. A lányom nem csak ezeket látja, viszont azok már nem ilyen jelentős dolgok. Én is láttam ilyeneket 8-9 éves koromig, aztán eltűntek. Azt hittem, hogy ez nála is elmúlik. Azért írtam itt, mert senki sem akart, vagy csak nem segített nekem.
2016. ápr. 18. 15:11
 18/23 anonim ***** válasza:
43%
na és? úgy látszik a családban az anyai ágon öröklődik a debilség...
2016. ápr. 18. 16:08
 19/23 anonim ***** válasza:
49%
Nem azért kedvesem, de te ha tényleg anya vagy, sajnálom a lányod. A lányod harmadik szemét köznyelven képzeletnek/fantáziának hívják. Ennyi az egész, élénk a fantáziája, semmi több. Az meg már csak téged minősít hogy ilyen hülyeségeket magyarázol mindenbe ... hát egyszerűen felháborító.
2016. ápr. 27. 23:55
 20/23 anonim ***** válasza:
50%
A 3. szem létező dolog csak a mi kultúránk nem ismeri , ha nem létezne , nem álmodna és nem tudna képeket elképzeli az átlag ember sem . Akinek nyitva van az tudja irányítani amit látni szeretne , ez megkülönbözteti a képzelgéstől és álmodozástól .
2016. ápr. 28. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!