Most akkor mi a horoszkópja a lányomnak? Az aszcendens erősebb?
Figyelt kérdés
Márciusi születésű és halak,az aszcendense nyilas. Viszont a halakból semmi az ég világon nem illik rá,annál inkább a nyilas jellemzi!2011. szept. 7. 14:36
1/10 anonim válasza:
A hal elúszik amire a nyilas lő rá egy nyilat.
Szóval a nyilas az erősebb.
3/10 anonim válasza:
Viszont a nyilas megfoghatja a halat aztán úgy lelőheti.
Viszont a nyilas nem annyira jó a horgászatban.
4/10 A kérdező kommentje:
Oké köszi jót mulattam,de most már rendes válaszokat várok! Ez nem a humor témakör.
2011. szept. 7. 15:21
5/10 anonim válasza:
Én komolyan gondoltam, ez az igazság.
Meg kell értened hogy egy hal vs egy nyilas ember harcban a hal nyerne.
6/10 anonim válasza:
Akármi a horoszkópja,annak semmi jelentősége nincs a lányod életére nézve!
8/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nincs jelentősége,nem vagyok horoszkóp függő,de érdekes hogy amit a halakról írnak semmi nem illik a jellemére!
2011. szept. 7. 15:29
9/10 anonim válasza:
Akkor erősebb benne a nyilas, van ilyen. De azért nem kell fanatikusan figyelgetni a vonásokat. Rám pl. szinte minden igaz amit a skorpióra mond, anyu + tesóm szűz, de a tesómban semmi jele nincsen a Szűznek nála nyilván az aszcendens dominál!
10/10 A kérdező kommentje:
Reptoid,miért kell engem fárasztani??!! Lapozzál már légy szíves tovább!
2011. szept. 7. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!