Miért érzem azt mintha figyelnének este?
(egy kertes házban lakom egyedül)
na szóval: hazajövök a munkából hullafáradt vagyok éppen beesek az ágyba 2:00-fele és arra ébredek mintha figyelnének meg lehűl a levegő meg mintha rothadna valami olyan bűz van (szó szerint majd elhányom magam)...és néha elmegy az áram.
a bűz 3:20 körül szokott lenni.
ez mi démon/szellem?
gyorsan válaszoljatok kérlek benneteket!
(és van olyan is hogy hamar merül a telefonom de csak akkor ha otthon vagyok).
Nincs paranoia betegségem
És nincs bűzforrás egy Állat sincs a házban csa magától jön a bűz és reggelre már eltünik azaz reggelre már nincsen bűz
Nincs paranoia betegségem
És nincs bűzforrás egy Állat sincs a házban csak magától jön a bűz és reggelre már eltünik azaz reggelre már nincsen bűz
A különleges képességem már megint bevillant.
Tényleg a démonok között-ből született ez a kérdés? :D
Igen ilyen a nagyiék házában is volt, hogy jajj de büdös van a szobában, szétnéztem találtam egy szerencsétlen kis döglött egeret az egyik szekrény alatt. (Kis mérete ellenére eszméletlen büdös volt, el nem hittem volna, pfúúúj.) Egyébként rafinált kis állatok simán megdögölhetnek a falban is. Ha van a közelben aki disznót, egyéb állatot tart, vagy tetemeket feldolgozó üzem, dögkút, szeméttelep, bármi ilyen, pont hajnalban lehetséges, hogy olyan széljárás alakul ki, hogy arra viszi a szagot, csukott ablaknál is simán bejöhet. (Szintén a nagyiház, állatfeldolgozó üzem a közelben, minden nyári alkonyatkor dőlt a szag, emlékszem. Jó helyen laknak na.)
Egyébként minél fáradtabb vagy, annál fogékonyabb az agyad ilyen paranoid marhaságokra, próbálj megnyugodni, ha kiidegeled magad mindenféle démonos gondolatokkal, annál rosszabb lesz. Nagyon nem megy a dolog inkább a tesód menjen át hozzád aludni, aztán nappal nézzetek szét a ház körül nem mászott e valami be valahova megdögleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!