Léteznek szellemek, boszorkányok vagy vámpírok?
Figyelt kérdés
2016. márc. 27. 11:18
13/17 anonim válasza:
Egy: ha nem lennének, nem lenne róluk szó.
Kettő: ki az akiven nem történt kisebb-nagyobb paranormális történés?
Három:ez olyan téma, mint Isten vagy Jézus. Ha akarod, elhiszed, ha akarod, nem.
14/17 anonim válasza:
Szia,ha meg erdekel a tema,szerintem szellemek leteznek ezt tobb furcsa dolog is bizonyitotta. A boszorkanyokben nem hittem egeszen addig mig egy rokonom olyan dolgokat nem mondott amitol kirazott a hideg,szoval szerintem ok is leteznel. A vampirok,nos ez mas kerdes sokak szerint leteznek masok szerint nem. En csak nagyon remelem,hogy vampirok nem leteznek.
15/17 anonim válasza:
Szellemek léteznék mert ázok az elhunytak lelkei. De boszorkányok, vámpírok vérfarkasok stb nincsenek. Maximum élénk fantáziával megáldott kamaszok...
16/17 anonim válasza:
Vámpírok nem, szellemében hisz aki hinni akar, boszorkányok viszont léteznek. Ők azok akikkel találkozol minden nap az utcán akik húzzák maguk után azt a bizonyos bánya tankot ;)
17/17 anonim válasza:
Én megszoktam álmodni a jövőt és néha az álmaim nak jelentése van.
Szerintem léteznek varázs lények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!