Hogyan szabaduljak meg tőle?
Fura dolgokat érzékelek/tapasztalok ! Mindig is hittem a túlvilágban ,bár nem volnék hívő ember , de a túlvilágban szellemekben hiszem.
Gyerekkoromban volt egy lelki traumam olyan 10 evés lehettem éjszaka valami felébresztett és mikor felültem egy fehér árnyal talaltam magam szemben ami valami szokatlan hangod adott ki, lefagytam mozdulni nem tudtam , egy hang se jött ki a torkomból és pár perc múlva eltünt , én ebbe mondhatni bele betegedtem stresszeltem , nem mertem éjszakánként aludni pedig kishugommal aludtam. Sokat fogytam rövid idő alatt , mindig is dagi kislány voltam ,de pár hét alatt anorexiásnak is nézhettek volna. Szüleim kivizsgáltattak ,tetől talpig szervi betegséget nem fedeztek fel makk egészséges voltam. Termésszetesen elmeséltem ezt a találkozást azzal az idegennel akkoriban azt mondtam rá, hogy UFO-t láttam, gyerekként ezzel tudtam magamnak magyarázni azt az éjszakát. Természetesen nem hittek nekem az orvosok, így beutaltak Pestre a Vadaskerti pszichiátriára ott töltöttem egy másfél hónapot. Gyóggyszerekkel tömtek és foglalkozásokon kellett résztvennem , és pszichiáterrel kellett a történtekről mesélnem , azóta nem jött vissza az a lény ,de rettegtem tőle. Aztan ,ahogy telt az idő anyám saját felelősségre hazahozott, mivel az állapotom stabilizálódott és csak a bogyókat szedtem, így anyám úgyvolt vele enni otthon is tudok , ráadásul elég messze laktunk Pesttől. A lenyeg itthon szépen lassan elhagytam a bogyókat, testsúlyom normalizálódott, aztán elkezdtem dolgokat érezni akkor voltam 16 éves mikor mamám meghalt ,ahogy próbáltam elaludni fülem mellett egy síró asszony zokogását hallottam , meg mintha suttogna valamit , a fogmosóspoharamat a mosdokagylo szélére tettem, majd valamiért kimentem a fürdőből és a pohár lerepült, volt éjsza, hogy egyedül feküdtem és olyan érzés fogott el , mintha valami a lábomon keresztül mászna fel rám . Ezek mindig idő elteltével jöttek, majd egy időbe már lassan megszüntek.
De a lényeg barátommal 3 éve vagyok együtt, egy éve tvztünk a szobájába és valaki kopogott az ajtón kiszolt hogy tessék , azt gondoltuk a huga , vagy a szülei kopogtak, de válasz nem érkezett , aztán ismét kopogtak ... mondtam barátomnak ne nyisson ajtot hagyja, de ő kinyitotta .. az ajtóban nem állt senki , de a szoba közelében sem, ezutan végig kérdeztük a családot neme valaki megtréfált, de nem senki se igazolta hogy ő kopogott volna. Ez akkoriban lehetett mikor barátom papája meghalt, azutan rövidesen éjszaka lépteket hallottam a lépcsőn, mivel tetőtérben vagyunk.Majd azóta mióta ajtót nyitott barátom ,azóta bennt is észlelek fura dogokat az ágy fejtámlán hallottam kopogást, és ismét olyan érzetem támadt mintha valaki a lábam mellé ülne.
Nagyon bevagyok már parázva esténként , és ismét fogytam is. De nem vagyok dilis.... párom nem hisz nekem.. kinevet , és hülyeségnek tartja.
Valaki valami megoldást, tisztítást ? Kihez tudok fordulni aki nem a diliházba utalna.
Próbálj meg a lénnyel kapcsolatba lépni.
Sokszor írtam már azt, hogy a kopogáson keresztül kommunikálj vele.
Kérd meg, hogy ismételje meg a kopogásod, vagy egy ritmust, amit elkopogsz.
Majd mondd neki, hogy 1 kopogás a nem, és kettő az igen. Kérdezd meg, hogy érti-e.
A lényeg, hogy ilyen hasonló játékokat találj ki.
Ha benne van a játékban, akkor kopogni fog.
Viszont ne vegyél mindent kopogásnak, csak azt vedd annak, ami ténylegesen az.
Nekem már sikerült kapcsolatba lépnem így lényekkel. Ha igazat mondd, akkor megtudhatsz egy pár dolgot tőlük.
Azt nem tudhatod, hogy igazat mond-e vagy sem, mert könnyen letagadhatja, viszont, ha már együttműködik veled, akkor nem igazán fog hazudni. :)
Ha nem akar beszélni veled, akkor bármit csinálhatsz, nem fog.
Ha nem akarsz beszélni vele, akkor kérd meg, hogy menjen el, mert zavar téged.
De ne félj, mert akkor nem fog elmenni.
A szellemek közül nagyon sok, legalább a kétharmada lidérc, amik az élők félelmeiből nyerik az energiát, hogy erősek maradjanak, és ne gyengüljenek el.
Ezért, ha nem félsz, akkor elmegy magától is, de addig mindent megfog próbálni. Erről is tudnék mesélni. :)
Na, de mivel már megint sokat beszélek, ezért összességében annyi a dolgod, hogy:
Ha szeretnél, akkor kopogással kommunikálj vele.
Kérd meg, hogy menjen el.
Ne félj, és légy határozott.
Ha viszont egyik módszer se válik be, mert nagyon félsz, és nem bírod, akkor kérd meg a párod, hogy legyen melletted akkor. Mivel ő kinevet, ezért nem hiszem, hogy hinne ebben. Vagyis ő nem fog megijedni, és ez rád is pozitív hatással lesz. :)
Ha viszont egyik se, akkor írj rám, mert van még egy-két dolog, ami segít. :)
Más helyeken is jellemző rád, hogy vannak különös tapasztalataid, vagy kizárólag a lakásodban? Ha mindenhol jellemző, akkor jobb, ha elfogadod, hogy van egy képességed.Többet érzékelsz a világból, mint az átlag, de ettől még nem vagy dilis! Nem muszáj ezzel foglalkoznod.Ám dönthetsz úgy is, hogy próbálsz minél több hasonló tapasztalatot megismerni, esetleg fejleszteni a képességed, viszont a legrosszabb, ha hagyod, hogy így eluralkodjon rajtad a félelem.Az csak ront a helyzeten.
Leginkább azt javasolnám, ha rád ez ilyen negatívan hat, hogy olvasgass róla, szerezz ismereteket, viszont ne bonyolódj bele jobban! Semmiképp ne engedd, hogy eluralkodjanak rajtad a negatív érzések, étkezz rendesen, foglalkozz olyasmivel, ami örömet szerez!
Lehetséges egyébként, hogy ez egy démoni jelenség, ha ennyire rosszul hat lelkileg és még evési zavaraid is lettek.Semmiképp ne kommunikálj vele! Ha gondolod, hívhatsz papot, hogy szentelje meg a házat, az általában segít.De imádkozhatsz te is.
Velem a mai napon történt hasonló dolog,amit mind a ketten láttunk, tapasztaltunk eddig nem nagyon hittem az ilyenekben. Megmagyarázták, hogy halucináltál, kész pont.
Megoldást nem tudok, de azért leírom neked amit mamám szokott mondani." A halottaktól, szellemektől nem kell félni. Nem tudnak bántani. Amitől félni kell az az élő gonosz ember.
Köszönöm a tanácsokat és a leírtakat. :)
Kommunikálni nem szívesen kommunikálnék vele. Inkabb csak hagyjon engem békén. De megpróbálom elküldeni, hátha együttműködő.
Eddigi tapasztalataim az otthonomban voltak, de már nem jellemző mikor itthon tartozkodom, bár az elég ritka, többet vagyok a pároméknál és ott is azóta kezdődtek mióta párom papája meghalt, majd kinyitotta a párom az ajtot. Hangokat ott nem hallok , inkább csak törtések a jellemzők.
Stew001 , megosztanád velem amit láttál?
Mamád szavait megjegyzem :)
Végre egy komoly kérdés :)
Unalmas a sok szerelmi kötéses badrság... :D
Irj rám és beszélgetünk egy kicsit kicsit megprobálok változtatni a nézőpontodon és szélesiteni a látóköröd persze ha azt látom hogy te is akarod és teszel is érte.
És mindenek előtt megprobálom elmagyarázni miért ne félj és miért tapasztalsz olyat amit más nem :)
Nyugi nem vagy dilis engem a CIA vinne a pszihiátriára ha szétkürtölném a tudásom :) Ezek márcsak ijenek :D
Mellesleg stew a mamád nagyon jol mondja!
Persze ha az csak egy szimpla szellem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!