Kopogas, van valakinek otlete?
Szoval a sztori roviden, 3 eve elunk ahol elunk es itt meg soha egyszer sem eszleltem szellemet. Elotte olyan hazakban eltem ahol mindig volt valami szellem ergo folyton koltoztem, de itt mar 3 eve beke van.
Ez tartott tegnapig amikor kopogast hallottam, nem kopogott senki, megkerdeztem a ferjem h o hallotta e, de mondta h nem. Ma kijon a szobabol es megkerdezi h kopogtam e?Mondom nem, sot nem is hallottam h barki kopogott volna.
A kerdes az h ez most poltagerist es kezodik az egesz szellem dolog elolrol, vagy valami mas, es esetleg valakinek van valami otlete h hogy lehet ezt meg most megszuntetni?
Minden ertelmes valaszt koszonok
Amiota kiirtam ezt a kerdest, azota megszunt a kopogas, lekopogom, h ez igy is marad:-))A haz amiben lakunk jelenleg "vedett" a szellemektol, a kopogason kivul egyszer eszleltem itt jelenseget de annak oka volt, egy regi kep, amit egy antik boltban vettem de miutan eltavolitottam a jelenseg megszunt.
Utana nem sokkal volt a kopogas de az is elmult. Evek ota nyugodtan, szellementesen elunk amiota itt lakunk, ezert is ijedtem meg amikor jott a kopogas. Szellemet soha nem ideztem, nem is fogok es nem ertem azokat, akik viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!