Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kopogas, van valakinek otlete?

Kopogas, van valakinek otlete?

Figyelt kérdés

Szoval a sztori roviden, 3 eve elunk ahol elunk es itt meg soha egyszer sem eszleltem szellemet. Elotte olyan hazakban eltem ahol mindig volt valami szellem ergo folyton koltoztem, de itt mar 3 eve beke van.

Ez tartott tegnapig amikor kopogast hallottam, nem kopogott senki, megkerdeztem a ferjem h o hallotta e, de mondta h nem. Ma kijon a szobabol es megkerdezi h kopogtam e?Mondom nem, sot nem is hallottam h barki kopogott volna.

A kerdes az h ez most poltagerist es kezodik az egesz szellem dolog elolrol, vagy valami mas, es esetleg valakinek van valami otlete h hogy lehet ezt meg most megszuntetni?

Minden ertelmes valaszt koszonok

2016. febr. 15. 20:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Abban a helyzetben vagy amiben én. Rádragadt egy entitás aki kísér.Én gyerekkorom óta folyamatosan tapasztalok furcsaságokat időnként. Másoknak elmesélem bolondnak tartanak addig amíg nem velem laknak persze. Szkeptikus párom pont pár hete dermedt le hogy valami nyomkodta a billentyűm a gépen és a konvektor tetejére mintha ráütöttek volna én meg aludtam.Ő se tudta hova tenni.Nekünk kéne tisztítás elvileg.
2016. febr. 25. 18:06
 22/25 gyakoribalint válasza:
Sokat néztétek a Ghostot. Jó film volt pedig...
2016. febr. 26. 08:38
 23/25 anonim válasza:
100.000 ért kiűzóm a szellemet, de csak puncin keressztül lehet
2016. febr. 27. 11:42
 24/25 anonim ***** válasza:
gondolom már biztos vagy benne, hogy szellem van a dologban. Idéztél EGYSZER is szellemet? mert ha nincs elküldve a lélek, van, hogy annak próbál jelezni, aki megidézte. van, hogy személyhez kötődik, helyhez, vagy tárgyhoz. az sem biztos, hogy gonosz, csak el akar menni. hallottam olyat is, hogy egy elhunyt, megjelenik egy ember álmaiban, és segítséget akar kérni. de ha már tárgyakat mozgat, forduljatok médiumhoz! Vigyázat! sok közöttük a szélhámos, aki csinál sok kókusz-pókuszt, de nem történik semmi.
2016. márc. 5. 15:05
 25/25 A kérdező kommentje:

Amiota kiirtam ezt a kerdest, azota megszunt a kopogas, lekopogom, h ez igy is marad:-))A haz amiben lakunk jelenleg "vedett" a szellemektol, a kopogason kivul egyszer eszleltem itt jelenseget de annak oka volt, egy regi kep, amit egy antik boltban vettem de miutan eltavolitottam a jelenseg megszunt.

Utana nem sokkal volt a kopogas de az is elmult. Evek ota nyugodtan, szellementesen elunk amiota itt lakunk, ezert is ijedtem meg amikor jott a kopogas. Szellemet soha nem ideztem, nem is fogok es nem ertem azokat, akik viszont igen.

2016. márc. 6. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!