Kopogas, van valakinek otlete?
Szoval a sztori roviden, 3 eve elunk ahol elunk es itt meg soha egyszer sem eszleltem szellemet. Elotte olyan hazakban eltem ahol mindig volt valami szellem ergo folyton koltoztem, de itt mar 3 eve beke van.
Ez tartott tegnapig amikor kopogast hallottam, nem kopogott senki, megkerdeztem a ferjem h o hallotta e, de mondta h nem. Ma kijon a szobabol es megkerdezi h kopogtam e?Mondom nem, sot nem is hallottam h barki kopogott volna.
A kerdes az h ez most poltagerist es kezodik az egesz szellem dolog elolrol, vagy valami mas, es esetleg valakinek van valami otlete h hogy lehet ezt meg most megszuntetni?
Minden ertelmes valaszt koszonok
Koszonom mindenkinek a valaszt.
3 evig szellementesen eltem es imadom a hazat ahol most elek:-))Ez ket napja kezdodott, de azota amiota feltettem a kerdest nem hallottam kopogast, lekopogom:-))
Eldontottem, h barmi is az ugy teszek mintha nem hallanam, nem eszlelnem es akkor majd elmennek...vagy nem tudom:-)))Az elozo hazban ott nem csak kopogoszellemek voltak,hanem valami demonszeru jelenseg amirol egy kepet megosztottam a gyakorin anno es szerencsere mindenki latta a tukorben a szellemet:-))
Szoval az egy remisztobb dolog volt:-))
#10 Ilyet én is tudok mondani. Pl: Sok feljegyzés van, miszerint a hegyekben látták a síelő Jetit, a hegymászók is tanúsítják és sok blogot is írtak róla.
Racionális magyarázat mindig van attól függetlenül, hogy te meg én nem ismerjük azt. Magától mozgó tárgyak nincsenek, mert ugye a szellem mozgatja azokat, nem magától mozognak? Persze ezt csak te hiszed. #11 Te most tényleg azért költöztél mert kopogtak? Nem lehet, hogy a szomszéd akart cukrot kölcsön kérni, de mivel nem nyitottak ajtót tovább állt? És milyen démonszerű valamit láttál a tükörben? Mutasd már azt a képet.
Az a helyzet, hogy te, halál fia, a saját igazadot véded, és probálod magyarázni azt amiben hiszel.
Én is a saját igazamot védem, és azt probálom magyarázni, amiben hiszek. Egyikünk sem enged :)))) Állj ki a hited mellett, én is kiállok a hitem mellett. Végtelenségig próbálhatnánk egymásnak bizonyitani egy bizonyos történés okait...
Elvileg ez a link a kephez amit tavaly tettem fel, amin kiveheto a "leny":-))
Igen,komolyan ezert koltoztem el, en nem tudok olyan helyen elni mindennap ahol szellemek vannak:-))
Remelem meg lehet jeleniteni a fotot, nem vagyok egy tech guru:-)
Sajnálom, de én nem látok a tükörben szellemet.
Ha a fejed körüli dologra gondolsz, akkor az nem a szellem miatt van, hanem egyszerű fényviszony, vagy kamera.
Ha pedig a tükörben levő fényességre gondolsz, akkor az az ablakon beszűrődő fény.
Ez látszódik (nem a tükörben) a melletted levő ajtófélfán is, ahogy rávilágít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!