Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kopogas, van valakinek otlete?

Kopogas, van valakinek otlete?

Figyelt kérdés

Szoval a sztori roviden, 3 eve elunk ahol elunk es itt meg soha egyszer sem eszleltem szellemet. Elotte olyan hazakban eltem ahol mindig volt valami szellem ergo folyton koltoztem, de itt mar 3 eve beke van.

Ez tartott tegnapig amikor kopogast hallottam, nem kopogott senki, megkerdeztem a ferjem h o hallotta e, de mondta h nem. Ma kijon a szobabol es megkerdezi h kopogtam e?Mondom nem, sot nem is hallottam h barki kopogott volna.

A kerdes az h ez most poltagerist es kezodik az egesz szellem dolog elolrol, vagy valami mas, es esetleg valakinek van valami otlete h hogy lehet ezt meg most megszuntetni?

Minden ertelmes valaszt koszonok

2016. febr. 15. 20:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
19%
És előzőleg is azért költöztél, mert kopogtak az ajtón?
2016. febr. 15. 20:43
 2/25 Legoman ***** válasza:

Amit én megtanultam az évek során, hogyha keresel valamit, akkor azt meg is találod, vagy az talál rád.

Ha azon filózol, hogy kezdődnek-e megint elölről ezek a jelenségek, akkor kezdődni is fognak. A legegyszerűbb figyelmen kívül hagyni a dolgot, és remélhetőleg abbamarad.

2016. febr. 15. 21:13
 3/25 anonim ***** válasza:
38%
:2 És azt a valamit tömeges elmezavarnak hívják?
2016. febr. 15. 21:32
 4/25 anonim ***** válasza:

A halál fia felhasználó nagyon modortalan, és provokatív válaszokat ad, mindenkit lenéz és elmebajosnak hív.

Én ugy gondolom, hogy a költözés azért nem oldotta meg a kopogásos problémát, mert a kis "barátotok" személyhez kötődik, és nem helyhez. Akárhova költöztök, viszitek magatokkal, vagy Te, vagy a férjed.

Ez az én véleményem.

2016. febr. 16. 12:30
 5/25 anonim ***** válasza:
#4 Az te bajod, ha ilyesmit gondolsz rólam. Nem csak a szellemek tudnak kopogni ám, és valószínűleg semmilyen költözés nem oldja meg a kopogás problémát. Mindig lesznek, akik bekopognak az ajtón, max leszeded az ajtót ablakot és nem lesz kopogás.
2016. febr. 16. 12:38
 6/25 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy nem csak a szellemek tudnak kopogni, de a kérdező írta, hogy nem kopogott senki, ezért jogosan lehet szellemre gondolni.
2016. febr. 16. 12:55
 7/25 anonim ***** válasza:
Nos, ebben nagyon tévedsz. Nem látta ki kopog az ajtón és amikor ki ment nem volt ott senki, ebből nem lehet megállapítani, hogy szellem volt vagy ki kopogott. De tény, hogy igen valószínűtlen (nem csak a szellem), hanem hogy valaki emiatt költözön el.
2016. febr. 16. 13:01
 8/25 anonim ***** válasza:
Miben tévedek? Hogy nem lehet szellemre gondolni? Nem tudom, hogy ezért-e vagy miért költöztek el. De nem is az a kérdés... Ha ezelőtt is észleltek paranormális jelenségeket és most is kopognak amikor nincs is ott senki, akkor igenis jogosan lehet újabb paranormális tevékenységre gyanakodni.
2016. febr. 16. 13:21
 9/25 anonim ***** válasza:

"Miben tévedek?"

Mindenben! A paranormális jelenségeket hátterében mindig egy normális magyarázat áll, csak a paranormálisban vetett hited folyásolja be a látásmódodat. Mindegyik rejtély elveszíti a varázsát miután megoldották őket.

2016. febr. 16. 13:51
 10/25 anonim ***** válasza:

"A paranormális jelenségeket hátterében mindig egy normális magyarázat áll".

Nem igaz, ugyanis sok olyan feljegyzés kerül elő az évek során, amikre nem lehet racionális magyarázatot adni. Pl: a régebbi időkből és a mostani időkből is számoltak be magától mozgó tárgyakról. Ugyebár egy tárgy magátol nem mozoghat, ahoz egy külső behatásnak is jelen kell lennie. Egy ember letaszítja, egér leveri, fuvallat - huzat hatására meg ilyenek. De ha nem találod azt a külső behatást aminek a hatására elmozdult az a bizonyos tárgy, akkor mi van?

2016. febr. 16. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!