Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A "figyelőnek" mi a célja...

A "figyelőnek" mi a célja azzal, hogy néz téged miközben alszol?

Figyelt kérdés
Miért jó ez neki, hogy nézi, ahogy alszol? Megnyugvást nyújt neki, vagy csak ilyen perverz, erre gerjed?

2016. jan. 31. 13:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
semmi, nem néz, az a kandikamera, öcsi, hízzál meg
2016. febr. 4. 16:08
 12/15 anonim válasza:
86%

Ez a lény egy ostoba kitaláció. Elvileg egy számítógépes játékhoz kellett, vagy mihez, nem tudom már, de a mai napig kering róla a mítosz, pedig még az ezt felvevő videó készítői is beismerték, hogy megrendezett volt.

Ugyanez van az USA-ban a Slender-man-nel. Az is valami pályázatra készült, meg számítógépes játékhoz, aztán mégis hogyan elterjedt, sőt, egyesek már "látni is vélték".

Ezek a lények misztikus legendákon, kitalált horrortörténeteken alapulnak. Amerikában egy rakás ilyen van, szinte minden tagállamnak van valami kitalált "lénye", amitől félnek a helyiek. ( vagyis általában a buta emberek...)

Ilyen például a Molyember (Mothman), a Kutyaember (Dogman), Big Foot, meg egyéb kitalált humanoid lények.

2016. febr. 4. 21:13
 13/15 volus ***** válasza:
0%

Én lámpafénynél láttam ezt. Én sem tudom miért az ágynak a végében áll ( pontosabban az ágy végétől pár méterre, vagy pont ott) . Azt sem, hogy miért néz és miért csak néz. Aki pedig ennek a tökére akar csomót kötni, annak sok szerencsét, max a Kék fényben lesz benne hullaként legközelebb, mert ez a valami magasabb, mint 2,5 méter és van benne vagy 2 mázsa ránézésre, testfelépítése pedig annyira zömök, mint egy erőemelőé, de még azok is elmaradnak mögötte bőven. Örüljön, aki csak a szempárt látja töksötétben.

Én nem mondom azt, hogy ezt el kell hinni, nem vagyok hittérítő, mert én is csak azt hiszem el, amit látok, marhaságokat és fullba kitalált sztorikat meg pláne, hogy nem, de azokon lehet is látni, hogy kamu, nem kell hozzá Columbo hadnagynak lenni.

Csak az a baj, hogy már láttam egy-két furi dolgot, amik szerencsére ( eddig ) inkább érdekesek voltak, mint sem olyannyira félelmetesek.

Aki szkeptikus ilyen témákban ( előre bocsájtván, akkor nem is értem mit keres itt ), annak javaslom a hajnal 2 óra 42 perc és 2 óra 47 perc közti időpontot. Akik elmondanak ilyen történeteket nekem, miután látják,hogy nem fogok rajtuk nevetni, mert nem annyira vicces ez, mert ere amúgy senki sem kíváncsi szerintem annyira, azok közül nem egy ember mondta ezen két időpont közé a sztorit. Nem tudom mi lehet akkor, hiszen a Föld másik pontján nappal van, semmi extra, nem egyetemleges az egész bolygón a hajnali időpont. Ráadásul általunk mesterségesen generált az időmúlás mióta vannak vekkereink. Érdekes dolgok történnek nap mint nap :) De ha nem lennének, akkor pedig minden uncsi lenne, nem? (Azoknak is, akik amúgy a témában szkeptikusok, de mégis itt lógnak :) )

2016. márc. 5. 10:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Itt a tavasz!előjönnek a figyelők a fészerből...
2016. márc. 5. 14:01
 15/15 ferike2003 ***** válasza:
Hát a lényeg hogy nem is téged figyel hanem az álmaidta manipulálja aztán megesz vagy elmegy.....Ezeknek csak utána olvastam mindenki döntse el hogy hisz e a rakeban vagy sem...
2020. máj. 16. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!