Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Erdélyben is élnek Vérfarkasok?

Tcsehi kérdése:

Erdélyben is élnek Vérfarkasok?

Figyelt kérdés
Mivel a vámpírok egyik törzshelye ezért nem ismerek egy farkast se a vidéken.

2016. jan. 9. 22:59
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. jan. 27. 14:36
 22/23 PicúrHógolyó ***** válasza:

Na, jó!

Én erdélyi vagyok. Itt születtem, és most is Erdélyben élek. Régebben engem is nagyon foglalkoztatott ez a vámpír-, meg vérfarkas téma. De aztán, ahogy kutakodtam, tájékozódtam, egyre inkább lekoptam erről az egészről. Nem azt mondom, hogy nincsenek (mert én is hiszek olyasmikben, amikkel nem biztos, hogy találkoztam), csak azt, hogy én eddig semmi vámpír vagy vérfarkas félét nem láttam Erdélyben. :)

Kérdező: ha te hiszel a vérfarkasokban (vagy bármiben), ne érdekeljen, ki mit mond! Abban hiszel, amiben csak akarsz, ezt senki nem tilthatja meg neked, vagy bírálhat. Légy büszke rá, hogy nem vagy annyira földhözragadt, mint itt a sok negatív, pesszimista, szkeptikus ember!

:)

2016. febr. 27. 19:09
 23/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a megértést! Amúgy meg én is Erdélyben élek.:D
2016. febr. 28. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!